El XI Cros de Muntanya de Can Caralleu es correrà aquest dissabte 30 d’abril a Barcelona

0
438

És l’únic cros de muntanya que se celebra a la ciutat de Barcelona
El proper dissabte 30 d’abril se celebra a Barcelona la XIª Edició del Cros de Muntanya de Can Caralleu, l’únic cros de muntanya que s’organitza dins de la ciutat de Barcelona. La cursa s’ha consolidat en els darrers anys com una cita ineludible entre els amants de les curses de muntanya de Catalunya i compta amb 400 atletes inscrits, la xifra màxima fixada per l’organització. Les inscripcions per participar a la cursa estan tancades després que s’hagin assolit el límit de 400 dorsals disponibles. | La cursa es desenvoluparà pel parc de l’Oreneta, Can Setmenat, la carretera de les Aigües, el turó d’en Cors i Sant Pere Màrtir per pistes, corriols i obstacles naturals. El recorregut de la cursa és de 12 quilòmetres i la cota màxima és Sant Pere Màrtir amb391 metres. La sortida, comuna per a totes les categories, tindrà lloc a les 10.30 hores a Can Caralleu i el tancament de l’arribada és a les 12.30 hores. El repartiment de premis es farà a partir de les 12.45 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.