EL CROS DE LA SALUT (9-5-2011) 4ª ETAPA DE LES SABADELL RUN SERIES 2011

0
308

Els atletes Jordi Cruz (Joventut Atlètica sabadell ) i Andrea Guimerà ( Independent ) arribaràn a la 4ª etapa de les Sabadell Run Series 2011 com a liders absoluts de la classificació general.Aquesta cuarta etapa fitxada pel proper dilluns 9-5-2011 es correspon amb la 5ª edició del Cros de la Salut , la competició es farà al circuit pel bosc de la Salut a partir de 1/4 de 12 del matí hi hauran tres curses : 1ª categoria infantil ( fins 13 anys ) = 750 metres 2ª categoria veterans ( més de 35 anys ) = 1.500 metres 3ª categoria absoluta/open ( de 14 a 35 anys ) = 2.250 metres| les inscripcions son totalment gratuïtes i es poden fer anticipadament a les Oficines de la Joventut Atlètica Sabadell ( Pistes Municipals d´atletisme ) de 18 a 21 hores i a la botiga Intersport Molins de Sabadell (Rambla 111-113) de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.També s´admetran inscripcions al mateix lloc de la sortida (bosc de la salut , davant el santuari ) fins a mitja hora abans de començar la cursa.Els dorsals es lliuraran en el moment de fer la inscripció. hi hauran trofeus als primers classificats de cada categoria masculina i femenina, aquest premis es lliuraran a la línia d´arribada un cop acabada la cursa.També es concedirà un premi de 180 euros en material esportiu als dos centres escolars o entitats de Sabadell amb més participants inclosos a la classificació general.Aquests permis es lliuraran un cop confeccionada la classificació general definitiva , a la Diada de l´esport 2011 , que tindrà lloc el proper 4 de juny , a la bassa de Sant Oleguer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.