Comença el periple de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

0
427

Un any més, la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d\’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) participarà en les curses més importants del calendari estatal i internacional amb l’objectiu d’aconseguir els millors resultats possibles i portar el nom de casa nostra a les cotes més altes.
Així les coses, el proper diumenge 1 de maig es donarà el tret de sortida de la Copa d’Espanya (4 curses), organitzada per la FEDME, amb la Cursa de Muntanya Sierra Elvira, a Granada. Just Sociats (CE Bandolers), Josep M. Pijuan (AAEET de Valls), Lucía Caballero (CE Uecanoia) i Lola Brusau (CE Uecanoia) seran els nostres representant en aquesta cursa. A aquests quatre atletes s’afegiran Ragna Debats (CE Xerta) i Montse Martínez (AE Diedre) en alguna de les curses de la resta del calendari.| La següent cita de la Selecció serà el 8 de maig a Arles (Vallespir), on s’iniciarà la Copa del Món de la ISF. Com no podia ser d’una altra manera, els objectius principals de la Selecció són tant revalidar per setena vegada consecutiva el títol per equips com intentar col·locar el més amunt possible els nostres principals baluards en la categoria individual masculina i femenina. Així les coses, en la carrera francesa (una cursa vertical), hi participaran Toti Bes (Ski Club Camprodon SE), Jessed Hernàndez (AE Diedre), Pere Aurell (AE Diedre), Xavi Espiña (CE Guissonenc), Núria Picas (AE Diedre), Laia Andreu (UE Vic) i Mònica Ardid (UA Terrassa SE). Puntualment, en altres curses del calendari, també reforçaran a la Selecció Ragna Debats, Esther Hernàndez (CE Súria) i Gabriel Crosas (CE Serragrenyada). Finalment, el 21 de maig tindrà lloc a Barruera (Alta Ribagorça), la primera de les 4 curses del calendari de la Copa d’Espanya de Curses Verticals, on per primera vegada hi participarà la Selecció Catalana de manera oficial amb els següents corredors: Joan Freixa (AE Mountain Runners del Berguedà), Òscar Roig (Pedala.cat), Monica Ardid (UA Terrassa SE) i Sílvia Leal (CE Solsonès). A tots ells, així com a l\’staff tècnic de la Selecció, format per Fernando Rosa, Kiku Soler i Arnau Anguera, els hi desitgem molta sort en una temporada que promet fortes emocions!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.