RECOLLIDA DE DIPLOMA I DVD DE LA CURSA BOMBERS

0
553

A partir del dia 26 tots els participants podran recollir el diploma que acredita la seva participació en la prova.
L\’extraordinària resposta popular i el rècord de participació amb 20.000 inscrits en la tretzena edició de la Cursa Bombers, consoliden a aquesta carrera urbana de 10 quilòmetres com la segona més important de les quals s\’organitzen a Espanya, només per darrere de la Sant Silvestre Vallecana de Madrid, també organitzada per Nike.
Perquè la prova del dia 10 d\’abril es mantingui en la memòria dels corredors, tots els que van intervenir en la prova tindran a la seva disposició un diploma que acrediti la seva participació en la Cursa. | Com en l\’edició anterior, estarà personalitzat amb la marca i la classificació del corredor, i a més inclou un gràfic de l\’evolució de la carrera de cadascun. Al costat d\’aquest diploma personal, tots els participants rebran un DVD en el qual es recullen els moments més significatius de la Cursa Bombers 2011. Tant el diploma com el DVD es podran recollir a partir del proper dia 26 i fins al 30 d\’abril en la planta d\’Esports d\’El Corte Inglés Portal de l’Angel (Portal de l’Àngel, 19-21). Una segona possibilitat per recollir el diploma i el DVD queda oberta del 3 al 7 de maig en la Nike Store Barcelona (Passeig de Gràcia, 29).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.