PREMIS I SORTEIG DE REGALS A LA IIª EDICIÒ DE LA CANET RACE 2011

0
310

Per aquesta 2ª Edició de la Canet Race 10km, que es disputarà el proper 8 de maig de 2011 a Canet de Mar, tenim un notable assortit de premis i regals per als participants: PREMIS GUANYADORS ABSOLUTS: Per al guanyador absolut de la prova, tant en categoria masculina com a femenina, hi haurà com a premi un GPS, el TWO NAV SPORTIVE de COMPEGPS valorat en 379€. També rebrà un Pernil ibèric gentilesa de pernils ALJOMAR, que alhora proporcionarà una “paletilla” i un llom ibèric al segon i tercer classificat respectivament en homes i en dones. A més el 2º i 3er classificat (M/F) també rebran una bossa amb merchandising del Circuit de Catalunya.| PREMI PRIMER LOCAL: Per al primer i primera local (residents a Canet de Mar) hi haurà com a premi un sopar per a dues persones en el Restaurant 6Q de Canet de Mar. PREMI PER EQUIPS: Tant en categoria masculina com a la femenina hi haurà una classificació per equips, on els 4 components que més puntuïn de l\’equip que aconsegueixi guanyar rebrà un lot de productes COMPRESSPORT. TROFEUS: A més els 3 primers classificats de cada categoria rebran un trofeu commemoratiu. SORTEIG DE REGALS: *2 entrades dobles en tribuna per al gran premi de moto GP *Sabatilles esportives gentilesa de la botiga esportiva BICICLETES CORRIOL *2 cafeteres de càpsules tipus *Nesspresso (gentilesa de TUPINAMBA) *Material d\’entrenament de la marca Mizuno *2 lots de verdura ecològica (*Ecofruits de la Cerdanya) REGALS PER A TOTS ELS PARTICIPANTS: Tots els participants rebran una samarreta tècnica Canet Race, així com una bossa del corredor (amb obsequis de BORGES i BICICLETES CORRIOL). En acabar la carrera tots els assistents podran beure tot el ISOSTAR que vulguin (beguda oficial de la cursa) i refrescar-se amb gelats gratis proporcionats pel CONGELADOR (COMERCIAL ÀLIES) que se serviran a la mateixa zona d\’arribada i d\’entrega de premis. A la Plaça Universitat habilitada per la Canet Race, els participants disposaran de vestuaris, dutxes (en el pavelló), lavabos i guarda roba. Tots els assistents podran gaudir d\’un servei de Bar proporcionat per el CAFÈ-QUIOSC de la Plaça Universitat. (Recordem que la sortida està molt a prop de l\’estació de RENFE) Us hi esperem.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.