PREMIS I SORTEIG DE REGALS A LA IIª EDICIÒ DE LA CANET RACE 2011

0
438

Per aquesta 2ª Edició de la Canet Race 10km, que es disputarà el proper 8 de maig de 2011 a Canet de Mar, tenim un notable assortit de premis i regals per als participants: PREMIS GUANYADORS ABSOLUTS: Per al guanyador absolut de la prova, tant en categoria masculina com a femenina, hi haurà com a premi un GPS, el TWO NAV SPORTIVE de COMPEGPS valorat en 379€. També rebrà un Pernil ibèric gentilesa de pernils ALJOMAR, que alhora proporcionarà una “paletilla” i un llom ibèric al segon i tercer classificat respectivament en homes i en dones. A més el 2º i 3er classificat (M/F) també rebran una bossa amb merchandising del Circuit de Catalunya.| PREMI PRIMER LOCAL: Per al primer i primera local (residents a Canet de Mar) hi haurà com a premi un sopar per a dues persones en el Restaurant 6Q de Canet de Mar. PREMI PER EQUIPS: Tant en categoria masculina com a la femenina hi haurà una classificació per equips, on els 4 components que més puntuïn de l\’equip que aconsegueixi guanyar rebrà un lot de productes COMPRESSPORT. TROFEUS: A més els 3 primers classificats de cada categoria rebran un trofeu commemoratiu. SORTEIG DE REGALS: *2 entrades dobles en tribuna per al gran premi de moto GP *Sabatilles esportives gentilesa de la botiga esportiva BICICLETES CORRIOL *2 cafeteres de càpsules tipus *Nesspresso (gentilesa de TUPINAMBA) *Material d\’entrenament de la marca Mizuno *2 lots de verdura ecològica (*Ecofruits de la Cerdanya) REGALS PER A TOTS ELS PARTICIPANTS: Tots els participants rebran una samarreta tècnica Canet Race, així com una bossa del corredor (amb obsequis de BORGES i BICICLETES CORRIOL). En acabar la carrera tots els assistents podran beure tot el ISOSTAR que vulguin (beguda oficial de la cursa) i refrescar-se amb gelats gratis proporcionats pel CONGELADOR (COMERCIAL ÀLIES) que se serviran a la mateixa zona d\’arribada i d\’entrega de premis. A la Plaça Universitat habilitada per la Canet Race, els participants disposaran de vestuaris, dutxes (en el pavelló), lavabos i guarda roba. Tots els assistents podran gaudir d\’un servei de Bar proporcionat per el CAFÈ-QUIOSC de la Plaça Universitat. (Recordem que la sortida està molt a prop de l\’estació de RENFE) Us hi esperem.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.