El Costa Brava Xtrem Running presenta moltes novetats aquest 2011

0
455

La prova, l\’única carrera de muntanya per etapes que es disputa al costat del mar, ha redissenyat per aquest any el seu recorregut en un entorn natural excepcional
La Costa Brava tornarà a ser l\’escenari de la prova del 13 al 15 de maig de 2011 amb dues úniques modalitats: la Xtrem i la Selva Marina
La III edició del Costa Brava Xtrem Running presenta moltes novetats. La carrera passarà aquesta vegada per quatre jardins botànics i augmentarà els trams per camins de ronda i el seu desnivell positiu. Amb gran èxit de participació en les dues primeres temporades, la prova explicarà aquest any amb dues úniques modalitats: la Xtrem (de 135 km en tres dies) i la Selva Marina (de 25 km en un dia).| La prova tindrà la seva sortida a Blanes el divendres 13 de maig i acabarà a Portbou el diumenge 15 després de tres dies intensos per als corredors. La primera etapa, de Blanes a Tossa de Mar de 25 km comptarà amb un desnivell d\’1.500 metres positiu; la segona tindrà 55 km i anirà de Sant Feliu de Guixols a Torroella de Montgrí amb un desnivell positiu de 200 metres i la tercera i última, de 55 km i 1.800 metres de desnivell ho farà des de Roses fins a Portbou.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.