Cursa Urbana d\’Orientació de Sabadell

0
405

El proper 8 de maig dins dels actes de l\’Aplec de la Salut la secció d\’orientació de la UES organitza la 2ª edició de la Cursa Urbana d\’Orientació de Sabadell, amb sortida i arribada a la plaça del Gas i amb fites repartides per tot el centre, el barri de la Creu Alta i el Parc de Catalunya. Hi haurà tres circuïts en funció del nivell de coneixement d\’aquest tipus de cursa, un per experts, un pels que encara no es consideren experts en orientació i un per iniciació pels que no han fet mai una cursa d\’orientació. També s\’organitza un correxic pels més petits.| L\’orientació és un esport no massa conegut a casa nostra i que permet la practica al més al alt nivell d\’exigència física, però que també es pot practicar simple per gaudir d\’un passeig diferent amb la família o amb els amics. Les curses urbanes són la modalitat més senzilla i en la que no és necessari massa coneixements. Fins i tot, es poden realitzar sense utilitzar la brúixola que és un dels elements imprescindibles quan aquestes es fan en el medi natural.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.