1º Triatló Terres de l’Ebre

0
484

Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) i Ivet Farriols (Club Natació Reus Ploms) primers triatletes de la temporada 2011
El passat diumenge s’ha donat el tret de sortida per la present temporada de triatló 2011 , competicions que ja tindran la seva continuïtat ininterrompuda fins a finals del proper mes d´Octubre.La primera edició del triatló terres de l’Ebre ha estat aquest prematur i brillant inici pels triatletes catalans que han fet front a 3.000 metres de natació amb sortida des de la platja de les delícies a Sant Carles de Ràpita , per continuar amb 84 quilòmetres de ciclisme per les carreteres de les comarques del Montsià i el Baix Ebre , travessant les poblacions d’Amposta , Santa Bàrbara , La Sènia , Mas de Barberans , Roquetes i Jesús , a on s’han fet els darrers 20 quilometres de cursa a peu , totalitzant quatre voltes amb molt seguiment per part del nombrós públic present a Jesús , una de les poblacions pioneres en organitzar proves de triatló.| A la vessant competitiva , gran exhibició pel triatletes del Club Natació Reus ja que s’han endut amb claredat les victòries absolutes individuals homes i dones així com la classificacions per equips masculins.Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) ha liderat en solitari tot el triatló i desprès de 4 hores 16 minuts i 31 segons ha creuat la línia d’arribada instal•lada en el carrer Major de Jesús , amb un còmode marge de 8 minuts i 31 segons per davant del segon classificat Jordi Capdevila (Club Triatló Manresa) el tercer graó del podi pel triatleta de Navarra Fermin Barres (Lagunak-Saltoki Trikideak). Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Boldu-Juarez) 2º Centre de Natació Mataró (Juarez-Rovira-Casal) 3º Club Natació Prat-triatló (Montañez-Cardo-Sese). A la categoria femenina victòria per Ivet Farriols (Club Natació Reus Ploms) autora del millor registre a la cursa a peu que li va permetre superar a les seves rivals en aquest segment final, 2ª posició absoluta per Raquel Gil (Gavà triatló ) i 3ª Monica Pellejero (Centre de Natació Mataró) que va patir un defalliment a la cursa a peu desprès de mantenir-se al capdavant del triatló a els segmentes de natació i el ciclisme.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.