SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
310

El passat diumenge 17 d’abril, s’ha celebrat la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.011, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper 15 de maig a programa complet.
A la Primera Categoria, els vencedors han estat l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, tant en homes com en dones en el Grup A, i el Centre Atlètic Laietània, en homes, i la Joventut Atlètica de Sabadell en dones, en el Grup B. A la Segona Categoria masculina, els vencedors han estat el CA Lloret La Selva al Grup A, i el CA Nou Barris en el Grup B.| A la Tercera Categoria masculina la victòria ha estat per Ga Lluïsos i el UA Terrassa. Per últim, la victòria dels encontres corresponents a la Segona Categoria femenina han estat pel Barcelona At. i pel CE Penedès.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.