SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
405

El passat diumenge 17 d’abril, s’ha celebrat la segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.011, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper 15 de maig a programa complet.
A la Primera Categoria, els vencedors han estat l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, tant en homes com en dones en el Grup A, i el Centre Atlètic Laietània, en homes, i la Joventut Atlètica de Sabadell en dones, en el Grup B. A la Segona Categoria masculina, els vencedors han estat el CA Lloret La Selva al Grup A, i el CA Nou Barris en el Grup B.| A la Tercera Categoria masculina la victòria ha estat per Ga Lluïsos i el UA Terrassa. Per últim, la victòria dels encontres corresponents a la Segona Categoria femenina han estat pel Barcelona At. i pel CE Penedès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.