NOVA DATA PER A L’ EKIDEN TARRAGONA

0
434

Aprofitant la cita que el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis realitzarà el proper 15 d’octubre a la ciutat turca de Mersin, l’organització de l’Ekiden Tarragona ha decidit celebrar el gran esdeveniment esportiu la setmana abans. D’aquesta manera, la nova data per a la celebració de la cursa serà el 9 d’octubre.| La cita decisiva de Mersin del proper 15 d’octubre, on s’escollirà quina serà finalment la ciutat que durà a terme l’organització dels XVIII Jocs del Mediterrani, ha fet que l’organització de l’ Ekiden Tarragona, la cursa per relleus que estava prevista a Tarragona el proper diumenge 15 de maig, decidís posposar la cursa al diumenge 9 d’octubre, per donar una última empenta a la Candidatura de la ciutat per ser la seu dels Jocs del Mediterrani de l’any 2017. Amb aquesta decisió, la ciutat de Tarragona demostrarà a pocs dies de la decisió final, la seva gran capacitat logística i organitzativa en grans esdeveniments esportius com l’ Ekiden Tarragona, la Marató per relleus inèdita a l’Estat. Representarà així, una cursa diferent a les habituals en el seu format consistent en la realització d’una cursa per equips que deixarà de banda l’esperit individualista de cada participant per centrar- se en els interessos de l’equip. L’ Ekiden Tarragona ja ha començat la seva promoció internacional i nacional, l’última de les quals fa només uns dies amb motiu del Saló Internacional del Turisme de Catalunya on va ser representada en un estand, ja compta amb nombrosos grups de dues i quatre persones inscrites. Tota la informació relativa a aquesta gran festa del running, així com les inscripcions per a la cursa, s’efectuaran a través de la pàgina web de l’ esdeveniment; www.ekidentarragona.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.