8º Duatló de La Segarra

0
446

Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) i Marisol Soler (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) s’imposen al darrer duatló de la temporada
La 8ª edició del duatló de La Segarra ha posat el punt i final a la Lliga Nacional de duatlons de carretera de la temporada 2011 , aquesta competició organitzada per la Penya Ciclista Cervera ha tingut la seva sortida i arribada així com les dues transicions a la població de Sant Guim de Freixenet , el duatló amb el format de la distancia sprint ha començat amb una cursa a peu de 5.600 metres , un traçat mixta de pista forestal (70 %) i asfalt (30%) per continuar amb 21 quilòmetres de ciclisme en un recorregut molt exigent i amb un tram de forta pujada en els darrers quilòmetres per acabar amb 2.800 metres de cursa a peu.| Molt emocionant el desenllaç dins de la categoria masculina tota vegada que el guanyador Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) doble Campió de Catalunya absolut de duatlons de muntanya 2010/2011 , fins el darrers metres de la cursa a peu no ha agafat una avantatge de 5 segons per davant del triatleta Olímpic (Atenes 2004) Xavier LLobet (Club Triatló Manresa)completant el podi com 3º absolut i primer veterà Josep Viladoms (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Santasusana-Carulla) 2º Club Triatló Manresa (LLobet-Rodríguez-Dalmau) 3º Club Natació Prat-triatló (Reig-Campos-Dalmau). A la vessant femenina contundent victòria per la duatleta Mexicana , establerta a Gavà Marisol Soler (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que ja va liderar la cursa des de les primeres pedalades del segment de ciclisme , fins creuar en solitari la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 18 minuts i 55 segons , un marge de 1 minut i 38 segons per davant de la seva companya de Club , 2ª absoluta i primera veterana Eulalia Calveras . Dolors Brosau (Club Atlètic Igualada) va pujar fins el tercer graó del podi. Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Soler-Calveras-Vassilatos) 2ª Club Atlètic Igualada (Brosau-Franco-Barlabe) 3ª Club Triatló Granollers (Codina-Oliveros- Santa Teresa)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.