8º Duatló de La Segarra

0
321

Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) i Marisol Soler (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) s’imposen al darrer duatló de la temporada
La 8ª edició del duatló de La Segarra ha posat el punt i final a la Lliga Nacional de duatlons de carretera de la temporada 2011 , aquesta competició organitzada per la Penya Ciclista Cervera ha tingut la seva sortida i arribada així com les dues transicions a la població de Sant Guim de Freixenet , el duatló amb el format de la distancia sprint ha començat amb una cursa a peu de 5.600 metres , un traçat mixta de pista forestal (70 %) i asfalt (30%) per continuar amb 21 quilòmetres de ciclisme en un recorregut molt exigent i amb un tram de forta pujada en els darrers quilòmetres per acabar amb 2.800 metres de cursa a peu.| Molt emocionant el desenllaç dins de la categoria masculina tota vegada que el guanyador Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve ) doble Campió de Catalunya absolut de duatlons de muntanya 2010/2011 , fins el darrers metres de la cursa a peu no ha agafat una avantatge de 5 segons per davant del triatleta Olímpic (Atenes 2004) Xavier LLobet (Club Triatló Manresa)completant el podi com 3º absolut i primer veterà Josep Viladoms (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Santasusana-Carulla) 2º Club Triatló Manresa (LLobet-Rodríguez-Dalmau) 3º Club Natació Prat-triatló (Reig-Campos-Dalmau). A la vessant femenina contundent victòria per la duatleta Mexicana , establerta a Gavà Marisol Soler (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que ja va liderar la cursa des de les primeres pedalades del segment de ciclisme , fins creuar en solitari la línia d’arribada amb un temps de 1 hora 18 minuts i 55 segons , un marge de 1 minut i 38 segons per davant de la seva companya de Club , 2ª absoluta i primera veterana Eulalia Calveras . Dolors Brosau (Club Atlètic Igualada) va pujar fins el tercer graó del podi. Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Soler-Calveras-Vassilatos) 2ª Club Atlètic Igualada (Brosau-Franco-Barlabe) 3ª Club Triatló Granollers (Codina-Oliveros- Santa Teresa)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.