Canet Race 10km

0
314

Ja estem treballant en una nova edició de la Canet Race 10km. Aquest any està prevista per el diumenge 8 de maig a les 10h i , com a l\’anterior ocasió, amb sortida i arribada a la mateixa Plaça Universitat de Canet de Mar. Regalem bossa amb samarreta tècnica. Aquest any tenim un sorteig amb productes molt interessants a part de la novetat de premis per al primer equip masculí i femení de 4 corredors. Sabem que és una cursa dura, sí, però el recorregut val la pena i és això el que la fa diferent… es una cursa per a valents que saben gaudir d\’una matinada d\’esport. Nosaltres et llençem el repte…. Atreveix-te!!!| Us hi esperem!!! inscripcions: http://atletisme.com/cursesol/1105canet/ més informació: http://trmedia.net/running/canetrace/2011/inicio.html

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.