Ultra Mallorca Serra de Tramuntana

0
443

Finalitza la tercera edició de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, on 197 ultra fondistes dels 250 inscrits aconsegueixen cobrir els 106 km i 4200 metres de pujada acumulada des d’Andratx fins Pollença en menys de 24 hores. Els guanyadors en categoria masculina ex aequo són Miquel Capo Soler (Mallorca) i Juan José Oliva Simó (Alcanar) amb una impressionant marca de 12 hores i 10 minuts i en tercer lloc Rafa García Arenas (Mallorca). En categoria femenina la guanyadora és Montse Sisteré Llop (Olot), en segon lloc Pilar Caixach Rius (Sabadell) i tercera i Faure Corinne (França).| Al Trail de 62 km, van arribar 166 participants dels 200 inscrits. El podi masculí està format per Antoni Gran Sanchez (1), Sergi Cots (2) i Josep Jansà Dubon (3). En categoria femenina Imma TOnda Mena (1), Gemma Miró Serra (2) i Maribel Camallonga Ibañez (3). La prova va comptar amb participants de 11 països diferents, més de 120 voluntaris i l’ajut de l’exèrcit de terra, creu roja, protecció civil i els ajuntaments d’Andratx, Estellens, Esporles, Valldemossa, Deià, Sóller, Escorca i Pollença. El campió del mon de curses de muntanya, Tófol Castanyer finalment no va poder sortir per una inoportuna lesió. Les classificacions es poden trobar a la pàgina web oficial: trailserradetramuntana.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.