Ultra Mallorca Serra de Tramuntana

0
358

Finalitza la tercera edició de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, on 197 ultra fondistes dels 250 inscrits aconsegueixen cobrir els 106 km i 4200 metres de pujada acumulada des d’Andratx fins Pollença en menys de 24 hores. Els guanyadors en categoria masculina ex aequo són Miquel Capo Soler (Mallorca) i Juan José Oliva Simó (Alcanar) amb una impressionant marca de 12 hores i 10 minuts i en tercer lloc Rafa García Arenas (Mallorca). En categoria femenina la guanyadora és Montse Sisteré Llop (Olot), en segon lloc Pilar Caixach Rius (Sabadell) i tercera i Faure Corinne (França).| Al Trail de 62 km, van arribar 166 participants dels 200 inscrits. El podi masculí està format per Antoni Gran Sanchez (1), Sergi Cots (2) i Josep Jansà Dubon (3). En categoria femenina Imma TOnda Mena (1), Gemma Miró Serra (2) i Maribel Camallonga Ibañez (3). La prova va comptar amb participants de 11 països diferents, més de 120 voluntaris i l’ajut de l’exèrcit de terra, creu roja, protecció civil i els ajuntaments d’Andratx, Estellens, Esporles, Valldemossa, Deià, Sóller, Escorca i Pollença. El campió del mon de curses de muntanya, Tófol Castanyer finalment no va poder sortir per una inoportuna lesió. Les classificacions es poden trobar a la pàgina web oficial: trailserradetramuntana.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.