RECORD DE PARTICIPACIÓ EN LA CURSA MULLA\’T I CORRE PER L\’ESCLEROSI MÚLTIPLE.

0
547

Aquest diumenge s\’ha disputat al Circuit de Catalunya, la XI edició de la campanya “Mulla\’t i corre per l\’esclerosi Múltiple”, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l\’Ajuntament de Montmeló amb el suport de la Secretaria General de l\’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Circuit de Catalunya, la Federació Catalana d\’Atletisme i el Diari Sport, amb gran èxit de participació, uns 2.300 corredors/es han participat en les diferents proves organitzades, superant d\’aquesta forma la xifra de la darrera edició. La recaptació de les inscripcions va destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.| La matinal d\’avui s\’ha iniciat amb la cursa dels 10.000 metres, Ivan Tibau, Secretari General de l\’Esport ha donat el tret de sortida de la prova en la qual també ha participat. La victòria ha estat per l\’egarenc Marc Otero en categoria masculina i Yolanda Riera en Femenina. Classificació Oficial Masculina 1.- Marc Otero Fernández (J.A. SABADELL) 32:54 2.- Vicenç Sellares Oliveras (CALIFORNIA SPORTS) 33:12 3.- Jordi Martínez Andreu (CORRER A GELIDA) 33:18 4.- Antonio Sevillano Llergo (J.A. SABADELL) 34:00 5.- Roland Wille (SKINFIT ESPAÑA) 34:16 6.- Miquel Angel Lopez Fdez (J.A. SABADELL) 34:44 7.- Héctor Nadal (CN REUS PLOMS) 35:10 8.- Carlos Ollés Morante (ADIDAS DOMINGO CATALAN) 35:10 9.- Sergi Bayod Gimeno 35:18 10.-Carlos Ramiro Perea (CLUB TRIATLO SABADELL) 35:21 Classificació Oficial Femenina 1.- Yolanda Riera Gironza 39:28 2.- Carme Ballesteros Rosa (CALIFORNIA SPORT) 40:25 3.- Maria Bartoli Miralles (BADAXTREM) 41:35 4.- Eva Mesado Ortiz (C.E. COSMOS) 41:46 5.- Mª José Gomez Sanchez (BASEAMADI.COM) 44:00 6.- Irene Galán Orellana 44:05 7.- Maria Ruiz Amorós (GANDULS EN MOVIMENT) 44:35 8.- Silvia Givogre 44:42 9.- Marta Alonso Sales 45:25 10.- Montserrat Cote Benitez 45:52 La següent prova ha esta la dels 3.000 metres. Victoria en categoria masculina per Andrés Sanchez Martinez i Laura Martín en feminas. Classificació Oficial masculina 1.- Andres Sanchez Martinez (UAT) 9:08 2.- Bartolome Chamorro Serrano (CALIFORNIA SPORTS) 9:40 3.- Oriol Farre Vila (AREC TERRASSA) 9:59 Classificació Oficial femenina 1.- Laura Martin (CANB) 10:47 2.- Carla Figuera Ferrer 11:29 3.- Maria Wille 14:07 La cursa de la Milla, la victoria en categoría masculina ha estat per Bernat Garreta Piñol (UAT), seguit per Sergi Torner Cabot (Nou Barris) i Marti Nualart Serra. En noies victoria per Natalia Bruch Fuentes (Casiopea), Claudia Bruch Fuentes (Casiopea) i Lucia Navarrete. Ha tancat la jornada les curses en patins, s\’han disputat la Milla i 2 voltes al circuit de F-1. La gran afluència de públic,a banda de les curses, petits i grans han pogut gaudir d\’un espai lúdic amb globus aerostàtics, camps de futbet, camps de bàsquet, inflables i rocòdrom.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.