500 Corredors en la II Cursa Pont Del Diable.

0
421

La segona edició de la Cursa Pont Del Diable aconsegueix els 500 participants en una jornada que ha combinat Història, Cultura, Esport i solidaritat.
Amb victòries per Mohseen El Haddad (Runnersworld TGN) i Cristina Golorons (Run Speed Tarraco)
En tan sols dues temporades, la Cursa Pont Del Diable, s\’ha convertit en un autèntic referent en les carreres de Muntanya (la mitjana d\’inscrits és de aprox 200-300) de la província de Tarragona. L\’atleta d\’origen africà del Runnersworld Tarragona Mohseen El Haddad ha guanyat còmodament amb una marca de 37:25 i una diferència enfront del segon d\’un minut. La victòria en la prova femenina ha estat para Cristina Sole amb una marca de 47:34.| Tots els participants han estat obsequiats amb una samarreta solidària amb el lema en el dors de RUN FOR JAPAN. S\’han entregat 600€ a creu roja per a l\’ajuda a Japó, fruit de la venda de les samarretes solidàries que la tenda Runnersworld Tarragona ha promogut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.