4art Cros de St. Jordi de Navàs

0
336

Dissabte dia 16 d\’abril es va fer a Navàs el 4art Cros Sant Jordi organitzat pel club Triatló Eix Navàs. En aquesta quarta edició el circuit es va modificar en la segona part per evitar un parell de pujades molt fortes. La cursa ha mantingut el seu bon nivell d\’organització oferint una magnifica bossa d\’obsequis a tots els participants i fent un sorteig d\’importants regals.| Hi ha hagut un rècord de participació amb 309 corredors arribats a la cursa d\’adults i 118 a les dues curses infantils. La cursa ha tonat a comptar amb la presència de Jaume Leiva. El Jaume que només feia sis dies que havia participat a la marató de Roterdam, on va fer 2h17\’57\”, va tornar a guanyar com ja ho havia fet a l\’edició del 2010. Trobareu les fotos i les classificacions a http://www.crosdesantjordi.blogspot.com/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.