SUMARI revista MARATHON d’ABRIL 2011

0
397

El número d’ABRIL com ja és tradicional en la nostra publicació, està dedicat en gran part a la passada Marató de Barcelona. Dividim l’esdeveniment en tres gran titulars: 1) Gran nivell atlètic i rècord de corredors arribats. 2) El guanyador es queda a tan sols un segon del rècord. 3) Entrevista exclusiva a la guanyadora: Josephine Ambjörnsson. A continuació trobareu els comentaris de: 5 Milles Femenines de Valldoreix. Marató de Tòquio per Arcadi Alibés. Ekiden de Palafrugell. Prèvia: Mitja de Tàrrega, del proper 8 de maig. Cursa Popular de Sant Boi. Entrevista a Ignacio Ávila, guanyador paralímpic a Sant Boi. Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, a Calella. Primera Cursa del Rodal, a Sabadell. Cursa dels Mussols, a Sant Quirze del Vallès. Cursa i Caminada del Margalló. Cursa Botifarunner. I com a darrer article una magnífica campanya per a recaptar diners per als damnificats del Japó. A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals d’ABRIL i totes les del MAIG. La coordinadora del Calendari, Alèxia, ens ofereix en aquest número més de 80 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació.| Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per la resta de l’any 2011 més d’obsequi un pantalonet de córrer i la bandolera per només 45 euros (obsequis només en talla única, oferta limitada a existències).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.