Josep M. Pijuan i Mònica Ardid triomfen a Sanaüja

0
427

Diumenge 10 d\’abril va començar la temporada de competicions oficials de curses de muntanya amb la celebració de la V Cursa de Muntanya de Sanaüja, organitzada conjuntament pel Centre Excursionista de la Segarra i el Centre Excursionista Guissonenc. La cursa, de poc més de 24 quilòmetres i 1.200 m de desnivell positiu, era la primera del IX Circuit Català de Curses de Muntanya de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).| Pel que fa a la crònica pròpiament dita de la carrera, des de bon principi es va destacar un grupet de corredors. Als darrers quilòmetres, Josep M. Pijuan (AAEET de Valls) va fer valer el seu bon estat de forma per desfer-se dels seus perseguidors i creuar en solitari la línia d’arribada, seguit per Pere Aurell (AE Diedre) i per Javi  Delgado.   En categoria femenina les corredores de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya no van donar opcions a les seves rivals, copant el podi. Va vèncer Mònica Ardid (UA Terrassa SE), en un estat de forma esplèndid, que va fer una cursa molt intel·ligent corrent en solitari tota l’estona. Darrere seu van arribar Esther Hernàndez (CE Callús) i Laia Andreu (UE Vic), que van lluitar de frec a frec per la segona posició. Hernàndez, amb més quilòmetres a les cames, va superar a Andreu, que tot just està començant a fer volum de cara a al proper inici de la Copa del Món. En finalitzar la cursa, tant l’organització com els veïns de Sanaüja van fer un reconeixement a la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC per la seva esplèndida trajectòria esportiva.    

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.