Ja estan a punt les curses de Sant Josep

0
543

El Club Atlètic Montblanc organitza la 34a cursa popular i la 17a cursa de fons
Aquest divendres, 15 d\’abril, es farà la presentació de la 34a Cursa Popular i la 17a Cursa de Fons a l\’Ermita de Sant Josep de Montblanc. L\’acte tindrà lloc a la sala d\’actes del Casal d\’Entitats (Plaça Poblet i Teixidor) a les 10 de la nit. Pel que fa a les curses, ja estan obertes les inscripcions a la Cursa de Fons a l\’Ermita de Sant Josep del proper 1 de maig. Us podeu inscriure a www.clubs/montblanc La cursa popular té una distància de 3 quilòmetres. En aquesta cursa no hi hauran classificacions, pel fet de ser popular.| La cursa de fons té una distància de 10 quilòmetres amb sortida i arribada a l\’ermita. Té un cost de 12 euros. Tots els participats seran obsequiats i podran participar en diversos sorteigs. Les diferents curses s\’iniciaran a partir de les 10 del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.