Ja estan a punt les curses de Sant Josep

0
325

El Club Atlètic Montblanc organitza la 34a cursa popular i la 17a cursa de fons
Aquest divendres, 15 d\’abril, es farà la presentació de la 34a Cursa Popular i la 17a Cursa de Fons a l\’Ermita de Sant Josep de Montblanc. L\’acte tindrà lloc a la sala d\’actes del Casal d\’Entitats (Plaça Poblet i Teixidor) a les 10 de la nit. Pel que fa a les curses, ja estan obertes les inscripcions a la Cursa de Fons a l\’Ermita de Sant Josep del proper 1 de maig. Us podeu inscriure a www.clubs/montblanc La cursa popular té una distància de 3 quilòmetres. En aquesta cursa no hi hauran classificacions, pel fet de ser popular.| La cursa de fons té una distància de 10 quilòmetres amb sortida i arribada a l\’ermita. Té un cost de 12 euros. Tots els participats seran obsequiats i podran participar en diversos sorteigs. Les diferents curses s\’iniciaran a partir de les 10 del matí.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.