LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
514

Aquest diumenge 10 d\’abril, ha començat la Lliga Catalana de Clubs 2.011 amb la celebració de la Primera Jornada classificatòria d\’aquest campionat autonòmic per equips. A la Primera Categoria, el CA Igualada i el CA Laietània s\’han imposat als encontres de la categoria masculina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya B i la Joventut Atlètica de Sabadell als de la femenina. El proper diumenge 17 d\’abril se celebrarà la corresponent Segona Jornada amb el restant mig programa atlètic per a disputar, i que decidirà l\’agrupament de la participació en la Fase Final pels diferents clubs participants en les diferents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.