LLIGA CATALANA DE CLUBS

0
384

Aquest diumenge 10 d\’abril, ha començat la Lliga Catalana de Clubs 2.011 amb la celebració de la Primera Jornada classificatòria d\’aquest campionat autonòmic per equips. A la Primera Categoria, el CA Igualada i el CA Laietània s\’han imposat als encontres de la categoria masculina, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya B i la Joventut Atlètica de Sabadell als de la femenina. El proper diumenge 17 d\’abril se celebrarà la corresponent Segona Jornada amb el restant mig programa atlètic per a disputar, i que decidirà l\’agrupament de la participació en la Fase Final pels diferents clubs participants en les diferents categories.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.