LAMDASSEM I NATALIA RODRIGUEZ S\’IMPOSEN EN LA CURSA BOMBERS 2011

0
398

Ayad Lamdassem ha complert els pronòstics que li assenyalaven com l\’estrella de la Cursa Bombers de 2011 i s\’ha imposat en la carrera de Barcelona amb un temps de 30:02 que l\’atleta espanyol d\’origen marroquí justifica en la calor sufocant amb el qual els 20.000 corredors de la Cursa han encarat la prova d\’aquest matí. Per a Natalia Rodríguez ha estat el primer lloc en la participació femenina, que aquest any ha batut un nou record de participació superant el 27%. Fotos JJ Vico | Lamdassem, que participava en la seva primera Cursa, entra de ple en la història de la carrera per ser el guanyador de la prova més nombrosa que s\’ha corregut en una Ciutat Comtal tenyida pel color verd de les samarretes-dorsals d\’aquesta prova que organitza Nike, i que es consolida de manera definitiva com la segona millor d\’Espanya sobre la distància, darrere de la tradicional Sant Silvestre Vallecana de Madrid, que també organitza Nike. Respecte a la carrera en si, la sortida es va donar a les deu del matí, i els corredors que optaven al triomf van sortir molt suau a conseqüència de la calor i de la humitat, que ha baixat el ritme d\’un dels circuits més ràpids del món. Lamdassem, Pol Guillem i Dani Pérez van ser els més atrevits i els qui van marcar el ritme del cap durant una mica més de cinc quilòmetres, fins que Ayad va decidir accelerar el pas i es va quedar solament a partir del quilòmetre sis. La baralla per la segona plaça va quedar en mans de Pol i Dani, encara que l\’atleta del F.C. Barcelona desistiria de la seva obstinació per culpa d\’un lleuger defalliment, i així Dani Pérez, malagueny, aconseguia la segona plaça. “Crec que aquest circuit em ve bé, i haig de tornar a córrer en la Cursa Bombers. He estat una mica conservador de sortida, i després m\’he trobat solament al capdavant sense necessitat d\’imposar un ritme major, però és clar que en aquest circuit puc rebaixar el meu rècord personal en una carrera pels carrers d\’una ciutat”, va comentar Lamdassem en la meta. Pel que fa a Natalia Rodríguez, que fa dos anys va acabar quarta en la Cursa, ha creuat la línia de meta amb un temps de 35:25, que per a una atleta d\’1.500 metres considera que és acceptable: “La distància ara em ve llarga, però m\’he divertit en la carrera, que era del que es tractava, encara que encara no es pot dir que em senti molt còmoda en els 10 quilòmetres”. Natalia, a més, no es va trobar amb molta oposició ni referències femenines. Classificació masculina: 1º- Ayad Lamdassem 30:02 2º- Dani Pérez 30:52 3º- Pol Guillem 31:23 Classificació femenina: 1º- Natalia Rodriguez 35:25 2º- Meritxell Bonet: 36:36 3º- Silvia Ferrer: 37:28

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.