Roger Roca (Cerrr Igualada) i Maria Mayalen Noriega (Centre Natació Mataró)

0
449

Guanyadors absoluts del Desè duatló Ciutat de Vic
El Club Natació Vic-etb ha organitzat la penúltima jornada de la Lliga Nacional coincidint amb la desena edició del duatló Ciutat de Vic assolint una inscripció rècord de 400 duatletes , dels que finalment 359 participants ( 43 fèmines ) han fet front en un matí radiant i força calorós a els primers 7.000 metres de cursa a peu , en un traçat pla i per camins de terra per continuar amb el segment de ciclisme de carretera de 34 quilòmetres , un dels recorreguts més espectaculars i tècnics de tota la lliga i per acabar una nova cursa a peu de 3.500 metres| A l’apart competitiu i dins de la categoria masculina el guanyador Roger Roca (Cerrr Igualada) Campió de Catalunya absolut de l’especialitat al 2010 i 2011 , ha fet una autentica exhibició , liderant la prova en solitari des de el tret de sortida , creuant la línia d’arribada amb un temps final de 1 hora 29 minuts i 20 segons , amb un marge de 45 segons per davant del segon classificat absolut i primer veterà Jose Luis Cano (Centre de Natació Mataró), Eric Díaz (Club Natació Reus Ploms) ha pujat fins el tercer graó del podi. Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Díaz-Drajer-Queralt) 2º Cerrr Igualada (Roca-Castellvell-Duarte) 3º Centre de Natació Mataró (Cano-Prat-Soler) En fèmines victòria contundent per la duatleta Mexicana Maria Mayalen Noriega (Centre de Natació Mataró ) autora del millor parcial de ciclisme i que desprès de 1 hora 45 minuts 31 segons , va treure una còmoda renda de 1 minut 30 segons a la segona classificada Pilar Rus (Club Natació Reus Ploms ) , guanyadora absoluta del duatló de Calafell , completant el podi 3ª absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms). A la classificació per equips nou doblet pel Club Natació Reus Ploms (Rus-Cinca-Jordi) 2ª Club Atlètic Igualada (Planas-Barlabe-Giménez) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Cuevas-Calveras-Vassilatos).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.