Presentació del Triatló de la Vila de Barcelona

0
444

més popular que mai
El 17 de juliol es disputarà el Triatló de la Vila, la prova de distància Sprint (750 metres de natació, 20 quilòmetres de bici i 5 quilòmetres a peu) més important d\’Espanya. Destinada a tots els amants de l\’esport, la quarta i última etapa del Triathlon Series by Polar 2011 presenta algunes novetats, mantenint però el seu encant de sempre a base d\’adrenalina i diversió per a tots.| Per tant popular és sens dubte el que més caracteritza aquest esdeveniment emblemàtic de la ciutat comtal. El 17 juliol 2500 triatletes catalans envairan el Moll de Marina, entre la Torre Mapfre i l\’Hotel Arts, per gaudir del repte més divertit i entretingut de l\’any. Un dels seus grans atractius serà el circuit de bici, redissenyat i simplificat a dues voltes de 10 quilòmetres al Passeig Marítim. ¡Pura adrenalina amb tota seguretat! També es pot destacar la iniciativa del Tri Woman, una sortida reservada exclusivament a les dones, responent a l\’èxit de l\’esport més de moda amb les esportistes femenines. Pel que fa a serveis, a través de la pàgina www.triathlonseries.org, o beneficiar de descomptes en la inscripció per la compra d\’un pulsòmetre Polar. Tots els participants que volen afegir un valor solidari al seu esforç tindran també la possibilitat de fer un donatiu a la fundació de l\’Hospital Sant Joan de Déu, que lluita contra el càncer infantil. Cadascú podrà celebrar a la seva manera l\’esport més de moda al Triatló de la Vila 2011. 17 de Juliol : Triatló de la Vila – Barcelona Formats: Sprint (+relleu) / 750m de natació – 20km de bici – 5km a peu On : al Port Olímpic de Barcelona. Descripció : És el triatló de distància Sprint més important d\’Espanya, amb un recorregut espectacular i entretingut. Pura diversió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.