Marató d´Empúries

0
331

L´Ajuntament de L´Escala, amb el suport de la Federació Catalana d´Atletisme, organitza el proper diumenge 1 de maig de 2011 la IX Marató d´Empúries que tindrà lloc en el marc incomparable que formen els nuclis de L’Escala i Sant Martí d’Empúries. Us volem proposar una marató romàntica, envoltada per segles d\’història i en un paratge privilegiat. Et sentiràs captivat pel nostre paisatge, la nostra cultura i les nostres tradicions. L\’Escala-Empúries és un indret únic i especial acostumat des de temps molt remots a ser un municipi d´acollida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.