El proper diumenge, 19 de juny, a les 9.30, arranca la primera edició de la Cursa de la Roca Negra.

0
458

memorial Ricard Verge
La primera cursa de muntanya amb sortida desde l\’estadi d\’atletisme de Sant Boi de Llobregat, que recorre els històrics camins del parc natural del Montbaig (Sant Ramon), Santa Bàrbara del Llor, Can Cartró i el Montpedrós, en un dur viatge d\’anada i tornada, acumulant més de 2300 metres de desnivell, 1200 dels quals, en pujada. Al llarg del recorregut es corre per zones emblemàtiques de la zona, tot fusionant l\’esport amb l\’estima al medi natural en un trail que serà recordat per les dues dures pujades a les Roques Negres de la Zona: A Santa Bàrbara del Llor i al cim del Montpedrós (Sant Antoni).| La Cursa de la Roca Negra s\’organitza per tres institucions de Sant Boi de Llobregat: el Club d\’Atletisme Sant Boi, el Centre Excursionista i l\’entitat d\’iniciativa social Fundació Marianao. Aquest any, a més, la Cursa de la Roca Negra esdevé un acte central de la cel·lebració del 5è aniversari del programa d\’oci alternatiu juvenil VPK, promogut per l\’entitat santboiana. La cursa disposarà d\’instal·lacions de guardarroba i dutxa, entrepans i begudes a l\’arribada, i 3 punts d\’avituallament líquid i sòlid durant el recorregut, a més d\’un punt de líquids i el pas per dues fonts. Les inscripcions estan limitades a 300 corredors i corredores. Pots seguir-nos a la nostra web www.trailsantboi.cat, i mitjançant Facebook unint-te a la pàgina de la Cursa de Muntanya de la Roca Negra o clicant al botó que tens més endavant per dir que t\’agrada la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.