Èxit popular de la tercera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar

0
413

La tercera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar s\’ha celebrat avui, en un ambient tan estival com popular. L\’atleta barceloní Marc Hurtado i la corredora local Susana López han estat els vencedors indiscutibles d\’aquesta prova emblemàtica de la Costa Brava, que continua creixent any rere any.
Gairebé 650 participants s\’han presentat aquest matí a Tossa de Mar per prendre la sortida de la Mitja Marató més exigent i bonica del litoral català (un augment del 30% en comparació a l\’any anterior). Amb un sol esplèndid, la cursa prometia ser encara més difícil. Aquestes condicions no han impedit a Carlos Gil (El Prat Triatló) imposar un ritme infernal des dels primers metres. \”Volia fer la cursa al màxim, donar-ho tot\”, explica el campió d\’Espanya de Triatló 2006. En el segon quilòmetre, només l\’acompanyava Marc Hurtado (Runner\’s World). | Al voltant del km16, a la coneguda carretera que uneix St Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar, aquest jove triatleta de 23 anys ha decidit accentuar el seu esforç, escapant-se per guanyar la ursa amb 1h14min. Completen el podi Carlos Gil i Marc Garcia (Corredors.cat): En categoria femenina, l\’atleta Susana Lopez s\’ha endut el triomf, després d\’una cursa estratègica: \”a la primera part he preferit controlar les altres noies, i estalviar la meva energia. A poc a poc he anat remuntant, i m\’he posat davant a partir del km6. Després, he mantingut el ritme …! Sempre mirant enrere! Esdeveniment popular i familiar, la Mitja de Tossa de Mar també tenia una dimensió internacional, com ho demostra la presència al podi de Michelle Bartels (Holanda) en segona posició i Aline Choretier (França-CN Saint Chamond) en tercera posició. En marge de la Mitja Marató també tenia lloc una prova de 10km, en qual ha participat l\’alcaldessa de Tossa de Mar Imma Colom: \”Estic encantada per la prova, i per haver gaudit del poble d\’aquesta manera. Ha estat genial rebre tants ànims de la gent als carrers. \”Botifarrada i massatges esperaven els corredors al final de la cursa marcada pel ritme de les batukades, i l\’afluència del públic a la Platja Llarga de Tossa, al peu de les muralles de la Vila Vella.
Clasificacions : Masculí 1- Marc Hurtado / 01:14:14 2- Carlos Gil / 01:15:01 3- Marc Garcia Gimenez / 01:15:46 Femení 1- Susana Lopez Santos / 01:31:27 2- Michelle Bartels / 01:33.35 3- Aline Choretier / 01:34:45

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.