Èxit popular de la tercera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar

0
309

La tercera edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar s\’ha celebrat avui, en un ambient tan estival com popular. L\’atleta barceloní Marc Hurtado i la corredora local Susana López han estat els vencedors indiscutibles d\’aquesta prova emblemàtica de la Costa Brava, que continua creixent any rere any.
Gairebé 650 participants s\’han presentat aquest matí a Tossa de Mar per prendre la sortida de la Mitja Marató més exigent i bonica del litoral català (un augment del 30% en comparació a l\’any anterior). Amb un sol esplèndid, la cursa prometia ser encara més difícil. Aquestes condicions no han impedit a Carlos Gil (El Prat Triatló) imposar un ritme infernal des dels primers metres. \”Volia fer la cursa al màxim, donar-ho tot\”, explica el campió d\’Espanya de Triatló 2006. En el segon quilòmetre, només l\’acompanyava Marc Hurtado (Runner\’s World). | Al voltant del km16, a la coneguda carretera que uneix St Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar, aquest jove triatleta de 23 anys ha decidit accentuar el seu esforç, escapant-se per guanyar la ursa amb 1h14min. Completen el podi Carlos Gil i Marc Garcia (Corredors.cat): En categoria femenina, l\’atleta Susana Lopez s\’ha endut el triomf, després d\’una cursa estratègica: \”a la primera part he preferit controlar les altres noies, i estalviar la meva energia. A poc a poc he anat remuntant, i m\’he posat davant a partir del km6. Després, he mantingut el ritme …! Sempre mirant enrere! Esdeveniment popular i familiar, la Mitja de Tossa de Mar també tenia una dimensió internacional, com ho demostra la presència al podi de Michelle Bartels (Holanda) en segona posició i Aline Choretier (França-CN Saint Chamond) en tercera posició. En marge de la Mitja Marató també tenia lloc una prova de 10km, en qual ha participat l\’alcaldessa de Tossa de Mar Imma Colom: \”Estic encantada per la prova, i per haver gaudit del poble d\’aquesta manera. Ha estat genial rebre tants ànims de la gent als carrers. \”Botifarrada i massatges esperaven els corredors al final de la cursa marcada pel ritme de les batukades, i l\’afluència del públic a la Platja Llarga de Tossa, al peu de les muralles de la Vila Vella.
Clasificacions : Masculí 1- Marc Hurtado / 01:14:14 2- Carlos Gil / 01:15:01 3- Marc Garcia Gimenez / 01:15:46 Femení 1- Susana Lopez Santos / 01:31:27 2- Michelle Bartels / 01:33.35 3- Aline Choretier / 01:34:45

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.