La Mitja Montornès lliura els premis locals i les donacions solidàries

0
409

La Mitja tanca els actes esportius i solidaris del 2011 amb el lliurament de premis als atletes locals i la donació a la Creu Roja i l’Hospital de Granollers.
· En total, 4700 euros han estat destinats a les accions solidàries de la Mitja 2011 al territori.
Dimarts a la tarda va tenir lloc, a l’Hotel Augusta de Vilanova del Vallès, l’acte de lliurament de premis als atletes locals guanyadors de la 18ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i la cursa dels 5km. que, per primera vegada, es realitza en un acte posterior a la cursa.| Aquest lliurament de premis va comptar amb la presència de representants dels organitzadors i dels principals patrocinadors de la Mitja, així com dels alcaldes de Vilanova del Vallès, Oriol Safont; de Montornès del Vallès, Daniel Cortés; de Montmeló, Antoni Guil; i de La Roca del Vallès, Rafael Ros. Els alcaldes van lliurar els premis al primer atleta local, tant en categoria masculina com femenina de cadascuna de les poblacions que organitza i per on discorre la Mitja. També van recollir el trofeu el primer i primera atleta local de la cursa dels 5km. A més, per gentilesa de Cuixots Gironella, van tenir premi d’un pernill el primer i primera atleta local que van passar per la Plaça de l’Era de La Roca del Vallès, punt de retorn de la Mitja cap a la zona de meta. Després dels lliuraments de trofeus, es va fer efectiva la donació dels xecs de les accions solidàries portades a terme a la Mitja 2011 sota el lema de “tots participem, tots guanyem”. Henkel, principal patrocinador de la Mitja, ha fet una donació de mig euro per cada inscrit a la Mitja i els 5km. que es destina a accions sociosanitàries de Creu Roja de Granollers a la comarca en tant que la recaptació íntegra de la Mini Marató Solidària es destina, des de fa quatre edicions, a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers. A més, s’havien posat a la venda uns bolígrafs, els beneficies del quals anirien repartits entre les dues causes. A la recaptació de la Mini Solidària s’ha sumat la donació que l’equip mèdic de l’Hospital de Granollers, encapçalat pel Dr.Morlans, ha realitzat, renunciant als seus honoraris a favor de la secció de pediatria. Jaume Armandans, president de Creu Roja de Granollers ha recollit la donació de 2600 euros lliurada per Elisenda Ballester, representant de Henkel. Per la seva part, la Dra. Eva Martín, en nom de l’Hospital de Granollers, ha rebut de mans de Pascual López, director tècnic de la Mitja, els 2100 euros de donació destinats a la secció de pediatria. Un total, doncs, de 4700 euros de donacions solidaries aconseguits el aquesta edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i que reafirmen el compromís amb el territori i amb les persones de la Mitja i del seu principal patrocinador, Henkel, que han fet possible la Mitja més multitudinària i més solidaria de les 18 edicions que fins ara s’han celebrat. Per finalitzar els actes de la Mitja 2011 només resta tancar el 1r. Concurs Fotogràfic de la Mitja Montornès, els premis del qual es lliuraran el proper dia 28 d’abril. Guanyadors premis locals Mitja 2011: Montornès del Vallès: Otmane Btaimi i Susana Guerrero Montmeló:Abdelfatah Lamkarckel i Anna Ballbona Vilanova del Vallès: Tano García La Roca del Vallès: Marc Solé i Mercé Pérez Guanyadors locals dels 5km.: Ivan Límia i Montse Mas Primers atletes locals al pas per La Roca: Otmane Btaimi i Mercé Pérez

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.