XXVII Milla Sagrada Família – V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

0
445

La XXVII Milla Sagrada Família – V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona se celebrarà el diumenge 8 de maig
El diumenge 8 de maig se celebra a Barcelona la XXVIIª edició de la Milla Sagrada – V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme i que s’ha consolidat com la carrera de mig fons referent a Catalunya. | La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, es desenvolupa al voltant de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició. Més de 2.000 persones participen durant tot el matí de l’esdeveniment. Les curses comencen a les 9.30 hores. V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – VII Gran Premi Gaudí SPORT Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb dotze sèries des de benjamins a veterans- amb el vessant professional, que aplega atletes d’elit nacional i internacional de l’atletisme. En acabar les sèries amateurs, pels volts de les 12.00 del migdia, es disputa el V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT que compta amb atletes de primer nivell convidats per l’organització. Les inscripcions s’obren el 4 d’abril Les inscripcions per participar a la Milla Sagrada Família s’obren el 4 d’abril i es poden fer per internet a la pàgina web www.lamilla.cat fins el 5 de maig a les 20 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.