XI QUART I MITJA MARATÓ CIUTAT DE TÀRREGA MEMORIAL EDUARD GARCIA PIQUÉ

0
409

DIUMENGE, 8 DE MAIG DE 2011
Inscripcions obertes i com a novetats importants per aquest any es la incorporació en el circuit de la Mitja Marató el seu pas per la veina població del Talladell, evitant així donar dos tombs al mateix recorregut tal i com es venia fent en els darrers anys Una vegada més el Club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega organitza el Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Piqué, una doble cursa de fons que se celebrarà a Tàrrega el diumenge dia 8 de maig de 2011 i que arriba a la seva onzena edició.| Enguany s’han realitzat millores considerables des d’un punt de vista organitzatiu i de circuit, amb l’objectiu que els corredors siguin els autèntics protagonistes d’aquesta festa de l’esport. La cursa d’enguany està carregada, com es avitual de millores, com l’avançament de l’hora de sortida de la prova, que serà a les 9:30 del matí evitant així les primeres calors del mes de maig. D’altra banda, la cursa tindrà un nou punt de sortida i arribada, ubicat a la zona esportiva de Tàrrega (c/Joan Brossa, al costat del Pavelló Municipal d’Esports). Aquest canvi s’ha realitzat per oferir un millor servei als corredors: sortida més àmplia, aparcament, dutxes properes, etc. Una tercera novetat destacable és el canvi de circuit, amb un perfil amb menys desnivell que afavorirà la velocitat del recorregut. Amb aquests canvis, la mitja marató passarà aquest any pel poble agregat del Talladell. Altres aspectes a destacar de cara a aquesta nova edició són l’ampliació a 750 inscrits, un premi en metàl•lic de 200 euros per al corredor que superi el rècord de la prova, l’acord amb la revista Corricolari que oferirà un enviament gratuït de la revista digital als inscrits, un estand solidari de Càritas – Tàrrega de recollida de roba esportiva, un descompte a la botiga Jugorium del Museu del Joguet de Verdú o l’oferta d’una ruta gastronòmica per la zona. Com cada any, tots els corredors inscrits rebran una bossa amb diversos obsequis. Concretament, enguany els regals estrella són un Buff amb disseny exclusiu de la cursa, una ampolla de vi blanc de l’Olivera i galetes del Gat del Rosal. Com a activitats paral•leles cal destacar el Primer Concurs Fotogràfic Fes la foto, corre !, les bases del qual es poden trobar al web dels fondistes i les sessions d’entrenament al quart de marató per a principiants Tu pots!. Finalment, destacar que la cursa oferirà serveis i entreteniment habitual als corredors: animació musical i dj’s, piscina de gel, zones humides, avituallaments líquids i isotònics i molt més. Inscripcions on-line a www.atletisme.com o presencials a Sports Club Intersport de Tàrrega Una cursa de qualitat i referent, pensada per a que Tàrrega sigui el dia 8 de maig una festa de tots els corredors.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.