MULLA\’T I CORRE PER L\’ESCLEROSI MÚLTIPLE.

0
418

Diumenge 17 d\’abril de 2011, el Circuit de Catalunya acollirà una nova edició de la cursa atlètica, Mulla\’t i corre per l\’esclerosi múltiple, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, la Fundació Esclerosi Múltiple i l\’Ajuntament de Montmeló. Es tracte d\’una cursa solidaria amb l\’objectiu d\’ajudar a la Fundació en la lluita contra l\’esclerosi múltiple, buscant com resultat final una aportació en forma de donatiu que faci possible el desenvolupament dels projectes assistencials de la Fundació Esclerosi Múltiple (Hospitals de Dia i Centre Especial de Treball).| La cursa està oberta a tothom que formalitzi la inscripció (www.mitjaterrassa.cat) i consta de diverses proves d\’atletisme i patins en linea. 1.- HORARIS I PREUS/DONATIUS -10:00 h. els 10.000 metres -11:00 h. els 3.000 metres -11:30 h. la milla -A partir de les 12:30 h. les curses en patins El preu inscripció: -majors de 15 anys 12 euros -menors 8 euros El dia de la cursa -majors de 15 anys 15 euros -menors 8 euros. Al igual que en edicions anteriors, s\’espera un número important d\’inscrits (inscripcions ja obertes) en benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.