NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ

0
427

Aquest divendres 1 d’abril, s’ha celebrat la vintena edició de la “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ” a l’Hotel Barcelona Center. Ha estat una Nit plena d’emocions on la Federació Catalana d\’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.010 han estat per a Ayad Lamdassem i Natàlia Rodríguez. També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. Aquest any la Federació ha volgut retre homenatge a Antonio Corgos, per la seva trajectòria atlètica, primer com atleta d’alt nivell i ara com entrenador.| També ha rebut una distinció especial amb públic agraïment, Manuel Bustos, Alcalde de Sabadell, per la seva contribució per que la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell sigui una realitat, Manel Ibern, pel seu recolzament a l’atletisme en els darrers anys des dels càrrecs de responsabilitat que ha exercit, i l\’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, per la acollida que ha tingut l’atletisme català els darrers 15 anys. Els clubs Associació Atlètica Tona i el Club Atletisme Gavà han rebut l’homenatge per l’efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. S’ha fet el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges, ha rebut l’Insígnia d\’Argent als jutges amb 25 anys en actiu a Maria Farners Salamaña, la Placa al Mèrit Domingo Casillas al Jutge Anastasi Ausin, per la seva dedicació i trajectòria, i Jutge de l\’Any a Guillem Pera. Els jutges honoraris de 2.010 han estat Ramon Castañal, Josep Pous i Joan Pont. Per últim, destacar que la Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.