NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ

0
314

Aquest divendres 1 d’abril, s’ha celebrat la vintena edició de la “NIT DE L’ATLETISME CATALÀ” a l’Hotel Barcelona Center. Ha estat una Nit plena d’emocions on la Federació Catalana d\’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.010 han estat per a Ayad Lamdassem i Natàlia Rodríguez. També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya. Els Clubs han rebut els trofeus dels Campionats de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. Aquest any la Federació ha volgut retre homenatge a Antonio Corgos, per la seva trajectòria atlètica, primer com atleta d’alt nivell i ara com entrenador.| També ha rebut una distinció especial amb públic agraïment, Manuel Bustos, Alcalde de Sabadell, per la seva contribució per que la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell sigui una realitat, Manel Ibern, pel seu recolzament a l’atletisme en els darrers anys des dels càrrecs de responsabilitat que ha exercit, i l\’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, per la acollida que ha tingut l’atletisme català els darrers 15 anys. Els clubs Associació Atlètica Tona i el Club Atletisme Gavà han rebut l’homenatge per l’efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. S’ha fet el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories. A l’apartat dedicat als jutges, ha rebut l’Insígnia d\’Argent als jutges amb 25 anys en actiu a Maria Farners Salamaña, la Placa al Mèrit Domingo Casillas al Jutge Anastasi Ausin, per la seva dedicació i trajectòria, i Jutge de l\’Any a Guillem Pera. Els jutges honoraris de 2.010 han estat Ramon Castañal, Josep Pous i Joan Pont. Per últim, destacar que la Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement i públic agraïment a l’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.