Sergi Rodríguez (Club Triatló Manresa) i Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms)guanyadors absoluts a Sant Joan de les Abadesses

0
787

El duatló de Sant Joan de les Abadesses ha arribat a la seva majoria d’edat aquest passat diumenge , assolint un nou rècord d’inscrits amb 276 duatletes , la prova avant- penúltima jornada de la lliga nacional i al mateix temps s’ha disputat el Campionat de Catalunya dels grups d´edats.Sota el seu habitual format de distancia sprint els duatletes han fet front a una primera cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat d’anada i tornada fins el poble de La Ral , recorregut molt ràpid però que es va veure endurit per la presencia del vent i per finalitzar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| A l’apart competitiu dins la categoria masculina victòria per Sergi Rodríguez (Club Triatló Manresa) va conquerir el seu primer triomf de la seva vida esportiva , amb un temps final de 56 minuts exactes , signant els millors parcials en el dos segments de cursa a peu que li va permetre creuar la línia d’arribada amb 16 segons de marge per davant del segon classificat Pau Castellvell Bella (Cerrr strands triathlon) completant el podi al tercer graó Rodrigo Torres (Club Natació Prat-triatló ). A la classificació per clubs 1º Club Natació Reus Ploms (Viladoms-Budai-Díaz) 2º Club Triatló Manresa (Rodríguez-Baldellou-Dalmau) 3º Club Natació Prat-triatló (Torres-Zanuy-Chirico) A la vessant femenina trepidant final de cursa tota vegada que les cinc primeres duatletes van arribar a meta dins del mateix minut i separades només per 31 segons , Dolça Ollé (Club Natació Reus Ploms ) es va endur el triomf amb un temps final de 1 hora 6 minuts 25 segons , a dos segons seus , la Navarresa Judit Saizar (Lagunak-Saltoki Trikideak) i tercera absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms).Per equips , doblet pel Club Natació Reus Ploms (Ollé-Cinca-Rus) 2ª plaça per les amfitriones del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Calveras-Soler) 3ª Club Natació Prat-triatló (Bonastre-De La Cal-Navio).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.