Kipchirchir i Goshu, vencedors de la XI Mitja Marató de Madrid

0
411

El kenià Enock Kipchirchir i l\’etíop Frehiwat Goshu han estat els vencedors de la XI Mitja Marató de Madrid disputada aquest diumenge que ha batut un nou rècord de participació d\’una prova de mitja marató a Espanya, amb 12.261 corredors. Seguir leyendo el arículo El vencedor en la categoria masculina ha invertit un temps d\’1.02:42 a cobrir els 21 quilòmetres després d\’una pugna amb el marroquí Abderrahim el Asri, a qui ha avantatjat en només quatre segons, molt prop del rècord de la prova en categoria masculina del kenià Shadrack Kiplagat amb un crono d\’1.02:31 des de 2006. Tercer ha estat Hassane Ahouchar, marroquí establert a Espanya .
Fotos de la Cursa al Km19| L\’espanyol millor classificat ha estat Pablo Villalobos, vigent campió d\’Espanya de marató, que ha acabat en desena posició amb un registre d\’1.07:23. En la prova femenina, Goshu ha aconseguit superar els últims compassos de la carrera la ugandesa Rebecca Cheptegei, líder fins aquell moment de la prova. L\’etíop ha marcat 1:13.25 i ha avantatjat en mig minut Cheptegei i en més d\’un minut Leah Jerotich, que ha completat el podi. La primera espanyola classificada ha estat la madrilenya María Ruiz, atleta que ja va vèncer en aquesta prova en l\’edició del 2002 que ha marcat un registre d\’1:19.05. Conjuntament a la XI Mitja Marató de Madrid s\’ha fet la segona edició dels 5km de Madrid-MMT Assegurances, amb 1.162 corredors classificats en meta. Els guanyadors d\’aquesta prova han estat David Lorenzo, amb una marca de 15.45, i María Teresa Íñiguez, 20.01.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.