EL CROS DE LA SALUT (9-5-2011) 4ª ETAPA DE LES SABADELL RUN SERIES 2011

0
423

els atletes Jordi Cruz (Joventut Atlètica sabadell ) i Andrea Guimerà ( Independent ) arribaràn a la 4ª etapa de les Sabadell Run Series 2011 com a liders absoluts de la classificació general.Aquesta cuarta etapa fitxada pel proper dilluns 9-5-2011 es correspon amb la 5ª edició del Cros de la Salut , la competició es farà al circuit pel bosc de la Salut a partir de 1/4 de 12 del matí hi hauran tres curses : 1ª categoria infantil ( fins 13 anys ) = 750 metres 2ª categoria veterans ( més de 35 anys ) = 1.500 metres 3ª categoria absoluta/open ( de 14 a 35 anys ) = 2.250 metres| les inscripcions son totalment gratuïtes i es poden fer anticipadament a les Oficines de la Joventut Atlètica Sabadell ( Pistes Municipals d´atletisme ) de 18 a 21 hores i a la botiga Intersport Molins de Sabadell (Rambla 111-113) de 10 a 13 i de 17 a 20 hores.També s´admetran inscripcions al mateix lloc de la sortida (bosc de la salut , davant el santuari ) fins a mitja hora abans de començar la cursa.Els dorsals es lliuraran en el moment de fer la inscripció. hi hauran trofeus als primers classificats de cada categoria masculina i femenina, aquest premis es lliuraran a la línia d´arribada un cop acabada la cursa.També es concedirà un premi de 180 euros en material esportiu als dos centres escolars o entitats de Sabadell amb més participants inclosos a la classificació general.Aquests permis es lliuraran un cop confeccionada la classificació general definitiva , a la Diada de l´esport 2011 , que tindrà lloc el proper 4 de juny , a la bassa de Sant Oleguer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.