BENHBARKA GUANYA LA CURSA DE EL CORTE INGLES

0
466

Quarta victoria de Benhmbarka a la Cursa de El Corte Inglés
L’atleta del Club Atlètic Barcelonès de Sant Cugat, amb un registre de 33’12. s´ha imposat en la 33 edició de la Cursa El Corte Inglés, i ha entrat en la història de la prova en ser el primer atleta que aconsegueix la victòria en quatre anys consecutius i igualant els triomfs de Joan Viudes (1988,1989,1990 i 1992) En categoria femenina, la manresana Meritxell Calduch ha aconseguit la victòria amb un crono de 38:58, Al final ha estat 60.000 corredors que han pres part en aquesta edició, la xifra més alta aconseguida des de 2004 i que la manté com la prova popular de major participació a Europa i la tercera del món.| El trofeu de guanyador ha sigut lliurat a Benhmbarka pel nou secretari de l’Estat per l’Esport, el barceloní Albert Soler. També amb la presencia de l’Alcalde de la ciutat Jordi Hereu, i entre altres autoritats també la del regidor d’Esports de Sant Cugat del Vallès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.