Mitja i Cursa Popular de Balàfia presentada en premsa

0
469

El dimarts passat va ser presentada a la premsa la Mitja de Balàfia la Festa del\’Esport i la Salut per part de Donabalàfia Associació, AVV. Balàfia, Royal Lleida, Ajuntament de Lleida i Consell Comarcal del Segrià.
La 19a Mitja Marató de Balàfia, que se celebrarà el 10 d’abril, tornarà a apostar aquest any per l’esport en família i la pràctica esportiva com a hàbit saludable en una cita ja tradicional al calendari atlètic lleidatà amb curses per a totes les edats, que coincidirà amb la setmana del Dia Mundial de l’Esport. | A més, es retrà un homenatge pòstum a un pioner de l’esport com Bonaventura Baldomà, l’atleta lleidatà amb el millor palmarès del segle XX, i assistirà a l’entrega de premis l’euromedallista i atleta olímpic Jackson Quiñónez. L’activitat organitzada pel barri lleidatà inclou, a més de la Mitja Marató, la 29a Cursa Popular i la cinquena Caminada Saludable. Les tres proves estaran acompanyades per una sèrie de ludocurses per als més petits, així com una Fira de l’Esport i la Salut. “Són activitats per a totes les edats, amb què hem calculat que mourem unes 2.000 persones entre totes”, va explicar Toni Baró, president de l’AAVV Balàfia, que va presentar ahir la jornada acompanyat pel regidor Txema Alonso; el president del consell comarcal del Segrià, Ricard Pons, i el representant del gimnàs Royal Lleida, Kike Lacasa, una de les firmes col·laboradores. La Mitja Marató, que és la prova estrella, reunirà entre 300 i 350 atletes, xifra que, segons Baró, “seria un gran èxit perquè es- tem parlant d’una prova de nivell i, per tant, no s’hi apunta tanta gent”. La sortida tindrà lloc a les 10.00 hores des del carrer Terrassa, davant del centre cívic del barri, i el recorregut s’endinsarà a la carretera vella de Torrefarrera fins a tornar de nou a Balàfia

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.