NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ

0
500

El proper divendres 1 d\’abril, la Federació Catalana d\’Atletisme organitza la ja tradicional “Nit de l\’Atletisme Català” a l\’Hotel Barcelona Center. La Nit , que aquest any arriba a la vintena edició, reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.010 han estat per Natàlia Rodríguez i Ayad Lamdassem. Els dos atletes han protagonitzat una extraordinària temporada, amb la culminació de la Medalla de Plata dels 1.500 m al Campionat del Món en pista coberta de Doha i la Medalla de Bronze als Campionats d\’Europa de Barcelona a càrrec de l\’atleta tarragonina, i la Medalla de Plata als Campionats d\’Europa de Cros en Portugal i la quarta posició dels 10.000 metres als Campionats d\’Europa de Barcelona de l\’atleta d\’origen magrebí nacionalitzat espanyol des de l\’any 2.007.| També es farà lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment rebran el reconeixement públic els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.010 un Rècord de Catalunya. A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d\’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com per exemple els guanyadors de la categoria promesa, Marc Orozco i Laura Redondo, o el millor atleta juvenil, Dídac Salas, que va aconseguir la medalla d\’or als Jocs Olímpics de la Joventut en salt amb perxa. També, la Federació Catalana vol retre homenatge a Antonio Corgos, per la seva trajectòria atlètica, primer com atleta de màxim nivell i ara com a entrenador. Rebran una distinció especial amb públic agraïment, Manuel Bustos, Alcalde de Sabadell, per la seva contribució per que la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell sigui una realitat, Manel Ibern, pel seu recolzament a l\’atletisme en els darrers anys des dels càrrecs de responsabilitat que ha exercit, i l\’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, per la acollida que ha tingut l\’atletisme català els darrers 15 anys. Per la seva part, els clubs Associació Atlètica Tona i el Club Atletisme Gavà rebran l\’homenatge per l\’efemèride dels 25 anys de trajectòria atlètica. Destacar també que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d\’Argent als jutges amb 25 anys en actiu a Maria Farners Salamaña, també es farà entrega de la Placa al Mèrit Domingo Casillas al Jutge Anastasi Ausin, per la seva dedicació i trajectòria, i Jutge de l\’Any a Guillem Pera. Els jutges honoraris de 2.010 són Ramon Castañal, Josep Pous i Joan Pont. Per últim, destacar el públic agraïment a l\’entitat l\’Aliança , pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’Atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.