Marató de Barcelona

0
413

Ja som una referència a nivell mundial
L’organització de la Marató fa balanç de la millor edició de la seva història, a més d’agrair a tots els voluntaris, entitats i associacions col·laboradores que l’han fet possible
El Gran Hotel Havana de Barcelona ha estat l’escenari aquest matí de l’acte de cloenda de la 33a edició de la Marató de Barcelona. Amb la presència de Joan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, Bep Solé, director esportiu de la Marató i Pere Alcober, Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha fet balanç del que ha estat la millor Marató de Barcelona, a més d’agrair a tots els voluntaris, entitats i associacions col·laboradores que l’han fet possible. | “Ja som una referència a nivell mundial, a nivell organitzatiu, social i esportiu. Altres ciutats ja ens pregunten com ho hem fet, i és que, a més de superar les espectaculars xifres de l’any passat, hem convertit la Marató en un esdeveniment que ja tothom espera durant l’any”, ha remarcat Pere Alcober; “aquestes proves són la base per la projecció internacional de Barcelona”. I és que amb un total de 15.134 inscrits procedents de 60 països, amb 13.062 sortits i 12.531 arribats, ja “som una de les maratons a Europa amb un creixement més notori”, ha apuntat Bep Solé, director esportiu de la cursa barcelonina. A més, el temps aconseguit pel kenià Levi Omari Matebo (2h.07\’31\”) a la Marató representa la quarta millor marca mundial d’aquest 2011. “L’objectiu d’arribar als 15.000 era molt ambiciós, però l’hem aconseguit. L’objectiu per la pròxima edició és continuar amb aquest creixement, però sense marcar-nos xifres”. Una Marató de Barcelona 2012 que tindrà lloc el 25 de març, degut a “la celebració de les eleccions generals”, ha recordat Bep Solé. “Avui és un dia d’agraïments, és impossible no pensar en la primera Marató que vam organitzar l’any 2006. Llavors vam tenir un somni, i volem continuar somiant. I tot gràcies a un ‘equip de la Marató’ que ja s’ha consolidat, amb milers de persones anònimes que han fet possible un somni de tota una ciutat: la Marató”, ha agraït Joan Porcar. És per això que l’organització de la Marató ha volgut agrair a totes aquelles persones que han fet possible “la ‘nostra’ Marató, la que hem aconseguit gràcies a la il·lusió i la feina de moltíssima gent”, ha valorat Pere Alcober. Les associacions, entitats i voluntaris C.E. Mediterrani, Voluntaris Badalona, C.N. Catalunya, Barcelona Atletisme, Unió Colomenca Atletisme, C. A. Running, Esport i Natura, F.C. Barcelona, Voluntaris 2000, Holmesplace – Europolis, Hotel Arts, Corredors.cat, C.A. Nou Barris, Jo dic, Stikafull, UIC, El Cargol Graciós, Frontó Colom, CEM Bac de Roda i Júpiter, Fundació Claror, Gran Hotel Havana, Dani Sanchís en representació del fisioterapeuta Toni Bové, Centre Esportiu Maresme, Centre Esportiu Can Felipa, entre altres, han recollit el seu diploma acreditatiu com a col·laboradors de la millor Marató de Barcelona de la seva història.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.