Jackson Quiñonez amb la Mitja i Cursa Popular de Balàfia Lleida

0
445

L\’atleta olímpic i euromedallista Jackson Quiñonez estarà el proper dia 10 d\’abril a Balàfia a l\’entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores de la XXIX Cursa Popular i de les diferents categories de la XIX Mitja Marató.\” La Festa de l\’Esport i la Salut és un exemple a seguir pel que té de transversal la repercussió a nivell social en el foment d\’un estil de vida actiu i saludable. L\’esport d\’un cert nivell ha de servir com reclam i recordatori que qualsevol tipus d\’exercici i a qualsevol edat pot, si es fa en els condicions adequades, millorar la qualitat de vida, animo a totes i tots a participar\” ha declarat a l\’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.