Jackson Quiñonez amb la Mitja i Cursa Popular de Balàfia Lleida

0
303

L\’atleta olímpic i euromedallista Jackson Quiñonez estarà el proper dia 10 d\’abril a Balàfia a l\’entrega de trofeus als guanyadors i guanyadores de la XXIX Cursa Popular i de les diferents categories de la XIX Mitja Marató.\” La Festa de l\’Esport i la Salut és un exemple a seguir pel que té de transversal la repercussió a nivell social en el foment d\’un estil de vida actiu i saludable. L\’esport d\’un cert nivell ha de servir com reclam i recordatori que qualsevol tipus d\’exercici i a qualsevol edat pot, si es fa en els condicions adequades, millorar la qualitat de vida, animo a totes i tots a participar\” ha declarat a l\’organització.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.