CAMPIONAT D\’ESPANYA CADET-JUVENIL DE CROS (CSD)

0
509

Catalunya aconsegueix tres Campionats i un Subcampionat
Aquest diumenge 27 de març, s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a La Morgal-Llanera, Astúries. Els equips catalans han protagonitzat una excel·lent actuació, pujant al pòdium en les quatre categories, aconseguint tres títols i un subcampionat. Els equips Juvenil Femení i Juvenil Masculí s’han proclamat Campions, ambdós amb gran diferència de punts amb els segons classificats. L’equip Cadet Masculí també s’ha proclamat Campió i l’equip de Cadet Femení ha aconseguit la segona posició. Dels resultats individuals cal destacar la segona plaça de Judit Pérez a la categoria cadet i la tercera de l’Artur Boosy a la de juvenil masculí. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.