V DUATLÓ CIUTAT D’IGUALADA

0
1711

Domini aclaparador dels duatletes Igualadins
La 5ª edició del duatló Ciutat d’Igualada va ser una autentica exhibició del domini dels duatletes Igualadins ja que es van imposar a les classificacions absolutes individuals i per equips tant a la categoria masculina com femenina.La competició que va començar puntualment a les 10 del matí des de les pistes d’atletisme es va veure molt marcada per les fortes pluges caigudes fins poques hores abans de la sortida i van deixar el terra totalment moll amb la perillositat afegida pel segment de ciclisme.La duatló dins del format de la distancia sprint es va iniciar amb una cursa a peu de 6 quilòmetres , per continuar amb 18 quilòmetres de ciclisme de carretera en un recorregut d’anada i tornada a Sant Marti de Tous un traçat amb continues pujades i baixades i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| Dins de la vessant esportiva es va viure un autèntic recital pel duatletes d’Igualada dels dos club locals , a la categoria masculina victòria per Roger Roca (Cerrr strands triatlhon) dues vegades Campió de Catalunya absolut 2010/2011 , amb un temps final de 59 minuts i 36 segons i tan sols un segons per davant del seu company de Club , el duatleta de la categoria sub-23 Albert Moreno , guanyador absolut de la prova de l’any 2009 , completant el 3º graó del podi el vigent sots-campió de Catalunya absolut , Sergi Rodríguez (Cerrr strands triatlhon).Per equips contundent primer lloc pels representants locals del Cerrr strands triatlhon (Roca-Moreno-Rodríguez) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Drajer-Viladoms) 3º Club Excursionista Callús (Barrufet-Moreno-Bordallo). A l a categoria femenina victòria absoluta per la Valenciana Tàmara Gómez , encara a la categoría sub-23 amb un temps de 1 hora 7 minuts 40 segons , que és va mantenir sola al capdavant del duatló en tot moment creuant la línia d’arribada amb un marge de 1 minut i 10 segons per davant de la junior , Anna Godoy (Club Natació Barcelona ) i 3ª classificada absoluta la duatleta que encara també pertany a la categoria junior i vigent campiona de Catalunya absoluta i universitària , Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló).Per equips 1ª Club Atlètic Igualada (Noguera-Barlabe-Planas) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Soler-Calveras-Galí)3ª Club Natació Reus Ploms ( Jordi-Jordi-De Santis)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.