V DUATLÓ CIUTAT D’IGUALADA

0
2626

Domini aclaparador dels duatletes Igualadins
La 5ª edició del duatló Ciutat d’Igualada va ser una autentica exhibició del domini dels duatletes Igualadins ja que es van imposar a les classificacions absolutes individuals i per equips tant a la categoria masculina com femenina.La competició que va començar puntualment a les 10 del matí des de les pistes d’atletisme es va veure molt marcada per les fortes pluges caigudes fins poques hores abans de la sortida i van deixar el terra totalment moll amb la perillositat afegida pel segment de ciclisme.La duatló dins del format de la distancia sprint es va iniciar amb una cursa a peu de 6 quilòmetres , per continuar amb 18 quilòmetres de ciclisme de carretera en un recorregut d’anada i tornada a Sant Marti de Tous un traçat amb continues pujades i baixades i per acabar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.| Dins de la vessant esportiva es va viure un autèntic recital pel duatletes d’Igualada dels dos club locals , a la categoria masculina victòria per Roger Roca (Cerrr strands triatlhon) dues vegades Campió de Catalunya absolut 2010/2011 , amb un temps final de 59 minuts i 36 segons i tan sols un segons per davant del seu company de Club , el duatleta de la categoria sub-23 Albert Moreno , guanyador absolut de la prova de l’any 2009 , completant el 3º graó del podi el vigent sots-campió de Catalunya absolut , Sergi Rodríguez (Cerrr strands triatlhon).Per equips contundent primer lloc pels representants locals del Cerrr strands triatlhon (Roca-Moreno-Rodríguez) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Drajer-Viladoms) 3º Club Excursionista Callús (Barrufet-Moreno-Bordallo). A l a categoria femenina victòria absoluta per la Valenciana Tàmara Gómez , encara a la categoría sub-23 amb un temps de 1 hora 7 minuts 40 segons , que és va mantenir sola al capdavant del duatló en tot moment creuant la línia d’arribada amb un marge de 1 minut i 10 segons per davant de la junior , Anna Godoy (Club Natació Barcelona ) i 3ª classificada absoluta la duatleta que encara també pertany a la categoria junior i vigent campiona de Catalunya absoluta i universitària , Anna Noguera (Club Atlètic Igualada-triatló).Per equips 1ª Club Atlètic Igualada (Noguera-Barlabe-Planas) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Soler-Calveras-Galí)3ª Club Natació Reus Ploms ( Jordi-Jordi-De Santis)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.