Mónica Ardid i Carles López, repeteixen pòdium a l\’edició 2011 de la Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze del Vallès

0
493

Mónica Ardid (U.A. Terrassa) Campiona d’Espanya i sots campiona d’Europa, ha fet bons els pronòstics i de nou ha obtingut la victòria a la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, celebrada dissabte nit a la Serra de Galliners (Sant Quirze del Vallès). Pel que fa a la cursa masculina, Carles López (Vèrtic Runners) tampoc ha tingut rival i de nou ha pujat al graó més alt del podi. Ambdós han demostrat una absoluta superioritat i un bon estat de forma que els garanteix una bona temporada de curses de muntanya.
Els 500 dorsals posats a disposició dels participants (400 per la cursa gran i 100 per les infantils) van quedar exhaurits 1 mes abans de la celebració. La nit va ser esplèndida i els participants van poder gaudir de la cursa, i de l’espectacle visual que representa veure des dels punts més elevats de la Serra de Galliners tota la comarca il·luminada per les ciutats del Vallès Occidental.| Mónica Ardid ha necessitat poc més de 56 minuts per recorre els 12 km del recorregut, tot fent una molt bona cursa i rebaixant el seu crono de l’any passat en més d’un minut. Ha estat seguida a la classificació per un altre de les favorites, Anna Cos (Corredors.cat) que arribà 5 minuts més tard, i per Olga Mankó (Club Exta. UECANOIA) que ocupà la tercera posició final. Altres dues favorites, Teresa Forn (Running Team Lafuma) i Lucia Caballero (Club Exta. UECANOIA) van ocupar la quarta i cinquena posició respectivament. A la categoria masculina Carles López, vencedor també de la passada edició, va demostrar que li te presa la mida al circuit, que coneix be per proximitat, i va marxar en solitari des de pocs kilòmetres de la sortida i fins arribar a la línia de meta, on arribà amb un temps de 47 minuts i 20 segons. Un minut i quaranta segons més tard entrà a meta el segon classificat, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA), ocupant el tercer graó del podi Àngel Morales (Fons de Viladecavalls), un corredor amb gran projecció que poc a poc s’està fent un nom a les curses de muntanya. La quarta i cinquena posició final la ocuparen Jordi Van Hedel (CN Sabadell), i Pere Aurell (AE Diedre).
Classificacions: 1 CARLES LOPEZ, – VERTIC RUNNING – 0:47:20 2 JAUME FOLGUERA, – UEC ANOIA – 0:48:56 3 ANGEL MORALES, FONS DE VILADECAVALLS – 0:49:38 1 MÒNICA ARDID, – UA TERRASSA – 0:56:10 2 ANNA COS, – CORREDORS.CAT – 1:01:09 3 OLGA MANKÓ, – UEC ANOIA – 1:02:56

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.