Mónica Ardid i Carles López, repeteixen pòdium a l\’edició 2011 de la Cursa Nocturna dels Mussols a Sant Quirze del Vallès

0
595

Mónica Ardid (U.A. Terrassa) Campiona d’Espanya i sots campiona d’Europa, ha fet bons els pronòstics i de nou ha obtingut la victòria a la tercera edició de la Cursa Nocturna dels Mussols, celebrada dissabte nit a la Serra de Galliners (Sant Quirze del Vallès). Pel que fa a la cursa masculina, Carles López (Vèrtic Runners) tampoc ha tingut rival i de nou ha pujat al graó més alt del podi. Ambdós han demostrat una absoluta superioritat i un bon estat de forma que els garanteix una bona temporada de curses de muntanya.
Els 500 dorsals posats a disposició dels participants (400 per la cursa gran i 100 per les infantils) van quedar exhaurits 1 mes abans de la celebració. La nit va ser esplèndida i els participants van poder gaudir de la cursa, i de l’espectacle visual que representa veure des dels punts més elevats de la Serra de Galliners tota la comarca il·luminada per les ciutats del Vallès Occidental.| Mónica Ardid ha necessitat poc més de 56 minuts per recorre els 12 km del recorregut, tot fent una molt bona cursa i rebaixant el seu crono de l’any passat en més d’un minut. Ha estat seguida a la classificació per un altre de les favorites, Anna Cos (Corredors.cat) que arribà 5 minuts més tard, i per Olga Mankó (Club Exta. UECANOIA) que ocupà la tercera posició final. Altres dues favorites, Teresa Forn (Running Team Lafuma) i Lucia Caballero (Club Exta. UECANOIA) van ocupar la quarta i cinquena posició respectivament. A la categoria masculina Carles López, vencedor també de la passada edició, va demostrar que li te presa la mida al circuit, que coneix be per proximitat, i va marxar en solitari des de pocs kilòmetres de la sortida i fins arribar a la línia de meta, on arribà amb un temps de 47 minuts i 20 segons. Un minut i quaranta segons més tard entrà a meta el segon classificat, Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA), ocupant el tercer graó del podi Àngel Morales (Fons de Viladecavalls), un corredor amb gran projecció que poc a poc s’està fent un nom a les curses de muntanya. La quarta i cinquena posició final la ocuparen Jordi Van Hedel (CN Sabadell), i Pere Aurell (AE Diedre).
Classificacions: 1 CARLES LOPEZ, – VERTIC RUNNING – 0:47:20 2 JAUME FOLGUERA, – UEC ANOIA – 0:48:56 3 ANGEL MORALES, FONS DE VILADECAVALLS – 0:49:38 1 MÒNICA ARDID, – UA TERRASSA – 0:56:10 2 ANNA COS, – CORREDORS.CAT – 1:01:09 3 OLGA MANKÓ, – UEC ANOIA – 1:02:56

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.