Ja teniu a la vostra disposició els espais per fer les inscripcions per a la cinquena edició de la Milla de Martorell.

0
351

També podeu consultar els horaris i reglament a aquesta mateixa pàgina.
Enguany el Martorell Atlètic Club ha arribat a un acord amb El Patronat d’Atenció a les Persones de Martorell i els seus abonats majors d’edat podran entrenar per la Milla.| Per tal de participar en aquest pla de preparació cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça mac@martorellatletic.cat indicant el nom i cognoms, data de naixement, adreça electrònica i telèfon de contacte, o aportant aquestes mateixes dades a la oficina d’atenció a l’usuari del Complex Esportiu Torrent de Llops. Els entrenaments, que seran supervisats per un entrenador nacional d’atletisme, tindran lloc els Dilluns de 18:00 a 19:00 i els Dijous de 19:30 a 20:30 a les instal·lacions del CE Torrent de Llops, iniciant-se el dilluns dia 28 de març. Animeu-vos i participeu a la Milla!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.