Ja teniu a la vostra disposició els espais per fer les inscripcions per a la cinquena edició de la Milla de Martorell.

0
457

També podeu consultar els horaris i reglament a aquesta mateixa pàgina.
Enguany el Martorell Atlètic Club ha arribat a un acord amb El Patronat d’Atenció a les Persones de Martorell i els seus abonats majors d’edat podran entrenar per la Milla.| Per tal de participar en aquest pla de preparació cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça mac@martorellatletic.cat indicant el nom i cognoms, data de naixement, adreça electrònica i telèfon de contacte, o aportant aquestes mateixes dades a la oficina d’atenció a l’usuari del Complex Esportiu Torrent de Llops. Els entrenaments, que seran supervisats per un entrenador nacional d’atletisme, tindran lloc els Dilluns de 18:00 a 19:00 i els Dijous de 19:30 a 20:30 a les instal·lacions del CE Torrent de Llops, iniciant-se el dilluns dia 28 de març. Animeu-vos i participeu a la Milla!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.