Vols reviure la Marató de Barcelona del 6 de Març

0
474

El programa Entre Línies de TV3 emetrà el pròxim dimarts dia 29 de Març a les 23.25h un reportatge sobre la Marató de Barcelona. En el reportatge es fa el seguiment de tres participants; el Miquel, un català de 72 anys que fa més de 30 anys que fa maratons, el David, un debutant que no sap si l’acabarà i la Rita , una noia que també s’estrena com a maratoniana. Amb tots ells viurem històries d’amistat, d’esforç, de superació, de fortalesa física i també psíquica… Si vols tornar a sentir l’emoció de recórrer els 42 quilòmetres pels carrers de Barcelona, a sentir els ànims del públic, la duresa d’ alguns trams, la solidaritat dels companys o l’alegria d’aconseguir un repte, t’interessa veure el reportatge.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.