Marató de BCN, UNA FOTO, UN RECORD

0
273

Després del gran èxit assolit en la Marató de Barcelona 2011, edició que va comptar amb més de 15.000 inscrits superant de llarg el rècord de participació de tota la seva història, així com la gran repercussió ciutadana que va tenir la cursa amb milers de persones animant des del carrer, us recordem que podeu aconseguir un record de la vostra participació, gràcies a les fotografies personalitzades que Marathon Photo va realitzar. Només cal que entreu a l’ apartat de resultats del web de la marató www.maratobarcelona.es, cliqueu el vostre nom i seguiu els passos indicats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.