CANET RACE… ATREVEIX-TE!

0
346

S\’aproxima el 8 de maig, data en la qual es disputarà la 2ª edició de la Canet Race 10km. És veritat que el recorregut, que consisteix en fer 2 voltes a un circuit de 5km, pot resultar una mica dur. Però la sinuositat que acompanya als carrers replets de Modernisme és certament l\’encant i el toc distintiu d\’aquesta carrera. La Canet Race no és la típica cursa plana i recta on la gent busca millorar el seu temps, és més que això. Es tracta de posar a prova la tàctica i la capacitat d\’administrar les teves forces, en ella cal saber aprofitar les parts favorables i reservar-se per les zones més dures. | Només començar es puja durant més d\’un km, per la qual cosa és determinant el control del ritme inicial. Després, encara que el circuit sembla ser més benèvol a trams, sempre pots trobar-te una petita pujadeta inesperada darrere d\’una corba. Passat el 3er km la cosa canvia, i tot el que has pogut pujar ara toca baixar-ho, amb la qual cosa es pot millorar molt el ritme mitjà que podíem portar. Com més sencer s\’arribi a aquest punt més ràpid es pot córrer. En el km 5 tornem a retrobar-nos amb la pujada del principi, ara que ja coneixem el circuit toca repetir-ho una altra vegada. Pocs són els que aconsegueixen fer la segona part igual o més ràpida que la primera volta. Saber fer-ho pot significar avançar a molts rivals o fins i tot, si vas al capdavant, guanyar la carrera.
En qualsevol cas, us llençem el repte… CANET RACE, atreveix-te a córrer!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.