CANET RACE… ATREVEIX-TE!

0
436

S\’aproxima el 8 de maig, data en la qual es disputarà la 2ª edició de la Canet Race 10km. És veritat que el recorregut, que consisteix en fer 2 voltes a un circuit de 5km, pot resultar una mica dur. Però la sinuositat que acompanya als carrers replets de Modernisme és certament l\’encant i el toc distintiu d\’aquesta carrera. La Canet Race no és la típica cursa plana i recta on la gent busca millorar el seu temps, és més que això. Es tracta de posar a prova la tàctica i la capacitat d\’administrar les teves forces, en ella cal saber aprofitar les parts favorables i reservar-se per les zones més dures. | Només començar es puja durant més d\’un km, per la qual cosa és determinant el control del ritme inicial. Després, encara que el circuit sembla ser més benèvol a trams, sempre pots trobar-te una petita pujadeta inesperada darrere d\’una corba. Passat el 3er km la cosa canvia, i tot el que has pogut pujar ara toca baixar-ho, amb la qual cosa es pot millorar molt el ritme mitjà que podíem portar. Com més sencer s\’arribi a aquest punt més ràpid es pot córrer. En el km 5 tornem a retrobar-nos amb la pujada del principi, ara que ja coneixem el circuit toca repetir-ho una altra vegada. Pocs són els que aconsegueixen fer la segona part igual o més ràpida que la primera volta. Saber fer-ho pot significar avançar a molts rivals o fins i tot, si vas al capdavant, guanyar la carrera.
En qualsevol cas, us llençem el repte… CANET RACE, atreveix-te a córrer!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.