Amb la Mitja Marató, Tossa de Mar s\’imposa com a destinació esportiva

0
406

El proper 10 d\’abril tindrà lloc la tercera edició de la Mitja de Tossa de Mar, una cita clau en el calendari atlètic de Girona.
A més de la seva virtut popular, la prova il•lustra el caràcter únic de la Costa Brava, una terra d\’evasió al mateix temps que salvatge i acollidora. L\’organització espera uns 500 participants i els seus familiars per gaudir de l\’esdeveniment, al peu de la \”Vila Vella\” i de les seves set torres medievals. Futbol, bàsquet, excursionisme … Tossa de Mar sempre ha estat una localitat bolcada en l\’esport. Però des de fa uns anys, la seva Mitja Marató i la seva Triatló han permès incrementar la fama de l\’emblemàtic poble de la Costa Brava dins el món esportiu. Com ho explica l\’alcaldessa Imma Colom: \”Tossa disposa d\’un museu a l\’aire lliure, entre mar i muntanya, a més de bones infraestructures com la seva sensacional piscina\”. Aquest equilibri entre qualitat de l\’entorn i facilitats és segurament el major atractiu de la localitat gironina.| Encara que la marca \”Costa Brava\” sempre és un motor important en la promoció de poble, el factor esport ha permès revelar tot el potencial de la zona. La Mitja de Tossa de Mar, compleix perfectament amb aquest plantejament: Tossa de Mar és un referent del turisme esportiu a Catalunya. \”És un producte atractiu, pel seu entorn i dificultat, i és el pas previ a la marató. A més, és una eina de promoció turística, per arribar a tots els que no coneixen encara al paradís blau de la Costa Brava \”, afegeix Imma Colom. Lògicament, a través dels corredors, l\’organització també pensa en els seus acompanyants, un públic \”oblidat\” generalment, encara que són part integrant de l\’esdeveniment, gaudint de la prova a la seva manera. Els amics i familiars dels participants tindran amb la cursa una bona ocasió per descobrir i aprofitar el poble, ja que la zona d\’arribada situada a la platja comptarà amb música en viu i castells inflables per als més petits. A més, un descompte exclusiu per als atletes a l\’Hotel Club Giverola (pensat especialment per als esportistes) corona l\’oferta d\’un cap de setmana memorable. Informació i inscripcions : www.mitjadetossa.com Detalls de la prova: NOM I EDICIÓ: 3ª Edició de la Mitja Marató de Tossa de Mar TIPUS: Mitja Marató / asfalt DATA: 10/04/11 DISTÀNCIA (metres): 21,097 POBLACIÓ: Tossa de Mar PROVÍNCIA: Girona HORA: 10.00 LLOC DE SORTIDA: Riera de Tossa LLOC D’ARRIBADA: Platja Gran ORGANITZADOR: Win Sports Factory PREU Mitja: 18 euros PREU 10k : 15 euros INSCRIPCIÓ: www.mitjadetossa.com AVITUALLAMENTS: 4 avituallaments (5, 10, 15, meta) OBSEQUIS: samarreta + botifarrada SERVICIS: Dutxes, Piscina, Castell inflable, Música en directe

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.