Duatló de Banyoles i comarques

0
420

Miguel Angel Fidalgo (ADA Calvià) i Eulalia Calveras (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses)S’imposen a la capital del Pla de l’estany
El duatló de Banyoles i comarques , el més antic de tot Catalunya ha arribat a la seva edició numero vint-i-u , tinc la característica que és el duatló amb les seves distancies més llargues de tot el calendari de l’especialitat . Els 312 duatletes ( 18 fèmines ) que van creuar la línia d’arribada instal•lada en el Parc de la Draga , van deixar enrere : 10 quilòmetres de cursa a peu , seguits de 40 quilòmetres de ciclisme de carretera i els darrers 5 quilòmetres de cursa a peu.| Dins de la vessant esportiu i a la categoria masculina el duatleta de Mallorca , Miguel Angel Fidalgo (ADA Calvià ) es va endur la victòria desprès de liderar la cursa en tot moment amb un temps de 1 hora 50 minuts i 47 segons , arribant a meta 53 segons per davant del segon classificat Joan Capdevila (Independent) completat el podi com 3º Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms) guanyador absolut el diumenge anterior del duatló Ciutat de Reus.Per equips 1º Centre de Natació Mataró (Cano-Prat-Soler) 2º Club Natació Terrassa (Casas-Busque-Fabra) 3º tr-Team Pirineu Girona (Sans-Molina-Segui) En fèmines treballada victòria per Eulalia Calveras (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que es va mantenir capdavantera de la competició en tot moment , signant els millors parcials de la primera cursa a peu i el segment de ciclisme i amb un temps final de 2 hores 22 minuts 41 segons es va imposar per un estret marge de 20 segons a la segona classificada Merche Bonastre ( Club Natació Prat-triatló ) autora del millor parcial a la darrera cursa a peu de 5 quilòmetres i la duatleta Mexicana , establerta a Gavà , Marisol Soler (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) va pujar fins el tercer graó del podi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.