CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
428

Aquest diumenge 20 de març s’ha disputat el Campionat del Món de Camp a Través a Punta Umbría, Huelva. Ayad Lamdassem s’ha classificat en una magnífica setzena posició i Carles Castillejo ha entrat en el lloc trenta-un. Els dos atletes han estat els millores de l’equip espanyol que ha aconseguit la setena posició, el primer país europeu. En dones, l’equip espanyol ha estat vuitè, situant-se Jacqueline Martín en el lloc seixanta-vuit i Gemma Barrachina en el setanta-quatre. Per últim, assenyalar que Beatriz Caspar també ha estat la millor de l’equip espanyol en la categoria júnior femenina, classificant-se en el lloc seixanta-un.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.