CAMPIONAT DEL MÓN DE CROS

0
310

Aquest diumenge 20 de març s’ha disputat el Campionat del Món de Camp a Través a Punta Umbría, Huelva. Ayad Lamdassem s’ha classificat en una magnífica setzena posició i Carles Castillejo ha entrat en el lloc trenta-un. Els dos atletes han estat els millores de l’equip espanyol que ha aconseguit la setena posició, el primer país europeu. En dones, l’equip espanyol ha estat vuitè, situant-se Jacqueline Martín en el lloc seixanta-vuit i Gemma Barrachina en el setanta-quatre. Per últim, assenyalar que Beatriz Caspar també ha estat la millor de l’equip espanyol en la categoria júnior femenina, classificant-se en el lloc seixanta-un.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.