Cursa Bombers de Barcelona

0
439

Si ja t’has inscrit a la Cursa Bombers de Barcelona, t’interessa conèixer la proposta que et fem perquè el 10 d’abril ofereixis la millor versió del teu running.
Els propers dies 19 i 26 de març i 2 i 9 d’abril et proposem un pla a la Ciutadella, i no és un pícnic: es tracta de participar als entrenaments dels dissabtes. Hi haurà 3 nivells d’entrenament, així que, sigui quin sigui el teu perfil runner, podràs adaptar-te amb facilitat. Comencem a les 10h a Bikila Barcelona (Passeig Pujades,7). No cal que portis unes estovalles de quadres, amb les sabatilles n’hi haurà prou. En finalitzar, segur que acabes tombat a la gespa.
Si decideixes formar part dels entrenaments dels dissabtes, recorda confirmar la teva assistència als esdeveniments publicats a Facebook. Si, a més, disposes del kit Nike+, aprofita per sumar quilòmetres al repte Pipiolos vs Puretas i donar llenya a aquests marrecs insolents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.