Cursa Bombers de Barcelona

0
356

Si ja t’has inscrit a la Cursa Bombers de Barcelona, t’interessa conèixer la proposta que et fem perquè el 10 d’abril ofereixis la millor versió del teu running.
Els propers dies 19 i 26 de març i 2 i 9 d’abril et proposem un pla a la Ciutadella, i no és un pícnic: es tracta de participar als entrenaments dels dissabtes. Hi haurà 3 nivells d’entrenament, així que, sigui quin sigui el teu perfil runner, podràs adaptar-te amb facilitat. Comencem a les 10h a Bikila Barcelona (Passeig Pujades,7). No cal que portis unes estovalles de quadres, amb les sabatilles n’hi haurà prou. En finalitzar, segur que acabes tombat a la gespa.
Si decideixes formar part dels entrenaments dels dissabtes, recorda confirmar la teva assistència als esdeveniments publicats a Facebook. Si, a més, disposes del kit Nike+, aprofita per sumar quilòmetres al repte Pipiolos vs Puretas i donar llenya a aquests marrecs insolents.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.